Reklama

Reklama

Kolos

  • Španělsko Colossal (více)
Trailer 1

Gloria (Anne Hathawayová) je nezaměstnaná královna večírků. Když její vztah s praktickým přítelem Timem ztroskotá, je nucena se přestěhovat zpátky do rodného městečka, aby si dala svůj život zase do pořádku. Zde opráší vztahy s nejlepším kamarádem z dětství Oscarem (Jason Sudeikis), dobráckým majitelem baru obklopeným partičkou štamgastů, a pokračuje ve svém nezřízeném pití. Mezitím začne na druhém konci zeměkoule příšera v nadživotní velikosti každou noc útočit na jihokorejský Soul, což upoutá pozornost diváků z celého světa. Jednou v noci Gloria s hrůzou zjistí, že běsnící monstrum v katastrofálním měřítku kopíruje každý její krok, který udělá na místním dětském hřišti. Když Gloria a její přátelé prokouknou tajemství tohohle bizarního úkazu, objeví se druhá, ještě ničivější bestie. A brzy se začne schylovat k epickému zúčtování obou nestvůr. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (155)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Námět filmu zní naprosto skvěle, přičemž právě ve scénách, kdy se "Robot" a "Monstrum" dostanou do nějaké interakce i docela funguje. Bohužel, všechen tento slibný materiál je víceméně pohřben pod "sutinami" špatného scénáře, nepochopitelných scén a chováním všech ústředních postav. Je velká škoda, že Colossal dopadl zrovna takto. V těch několika vzácných příležitostech, kdy film funguje, jsem měl totiž vážně dobrý pocit z nevšední látky, která by mohla mít šanci na úspěch. „Hi. She's the monster; I'm the robot.“ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Filmu Kolos se nedá upřít jeho scenáristická originalita: Tvůrci spojili dohromady několik různých žánrů najednou a vznikl tak vesměs unikátní film. Tento inovativní přístup však filmu podráží zároveň nohy, jelikož místy to celé působilo přespříliš bizarně a zmateně. Snímek nabízí několik dějových linií: královna večírků a (ne)poučitelná troska v jednom se po letech vrací do rodného města / tajemné monstrum se náhodně zjevuje v Soulu a ničí město / komplex méněcennosti je vybíjen na nevinných lidech. Chvílemi tento žánrový mišmaš fungoval, chvílemi člověk vůbec nevěděl, která bije. Vskutku zvláštní kousek, který si bezpochyby zaslouží diváckou pozornost - minimálně kvůli své žánrové ojedinělosti. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo? Zanrove naprosto nezaraditelny komedio drama riznuty katastrofickym filmem s monster movie, kdy jsem fakt mistama premejslel, jestli to tvurci mysli vazne. Napad je sam o sobe perfektni, ale urcite by ho slo vic rozpracovat a dotahnout, skoro by mi tohle spis sedelo na pilot nejakyho lepsiho serialu. Zacatek je klasicka komedie o alkoholicce, co se vraci na malomesto, kde vyrustala, aby si dala zivot dohromady a samozrejme potka pritele z detstvi. Kdyby to slo dal v tomhle duchu, dostanem klasicky komedio drama s lehce predvidatelnym pribehem a fajn sympatickejma hercema. Jenze za kratkou chvili se film zacne ubirat naprosto jinym smerem, postava Sudeikise dostane taky hodne zajimavej vyvoj a clovek nestaci zirat. Ne ze by to byla nejaka desna pecka, film se misty lehce tahne a jak rikam, ten napad by spis obstal do nejakyho pilotu, ale rozhodne film dokaze celou dobu bavit a sceny s monstrama jsou super, na to, ze film vypada skoro az lehce amatersky, tak triky nejsou vubec spatny. Za me vlastne spokojenost a lepsi 3*. ()

Sygauras odpad!

všechny recenze uživatele

Kolosální průser. Moc jsem tomu nerozuměla a bylo mi vážně šumák že nějaká věčně zlitá kráva (která je ublížená protože její život stojí za 3 hovna) šlape lidem na hlavy někde na druhé straně světa (a ještě ji to přijde jako sranda) a kreslí do písku nějaký znaky. Konec je ještě větší blábol než celý film. Vlastně ani nevím o čem to přesně mělo být. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Neskutočne sklamanie. Tak dobrý nápad a tak zla realizácia. A silno by ma zaujímalo kto mal ten nápad vytvoriť hlavnú hrdinuju ktorá je presný význam slova,, čistokrvné puča" a očakávať že divák jej bude fandiť a ľutovať ju v situáciách ktoré si sama zapríčinil tým aká puča je. Nezáživné, nudné a hlavne plné nevyužitého potenciálu. Taká škoda. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama