Reklama

Reklama

Kolos

  • Španělsko Colossal (více)
Trailer 1

Gloria (Anne Hathawayová) je nezaměstnaná královna večírků. Když její vztah s praktickým přítelem Timem ztroskotá, je nucena se přestěhovat zpátky do rodného městečka, aby si dala svůj život zase do pořádku. Zde opráší vztahy s nejlepším kamarádem z dětství Oscarem (Jason Sudeikis), dobráckým majitelem baru obklopeným partičkou štamgastů, a pokračuje ve svém nezřízeném pití. Mezitím začne na druhém konci zeměkoule příšera v nadživotní velikosti každou noc útočit na jihokorejský Soul, což upoutá pozornost diváků z celého světa. Jednou v noci Gloria s hrůzou zjistí, že běsnící monstrum v katastrofálním měřítku kopíruje každý její krok, který udělá na místním dětském hřišti. Když Gloria a její přátelé prokouknou tajemství tohohle bizarního úkazu, objeví se druhá, ještě ničivější bestie. A brzy se začne schylovat k epickému zúčtování obou nestvůr. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (155)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zápis v knize rekordů aka romantické drama s největším počtem digitálních efektů? OK, na Scotta Pilgrima to v tomhle prvenství asi přeci jenom stačit nebude, tak si alespoň troufnu říci, že divnější film už rok 2016 zpětně asi nenabídne. I když... nikdy neříkej obří králíkožralok vs. zmutovaná krokodýlovčela!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hm, tak tohle mi udělalo radost! Psychologické drama o našich vnitřních démonech a síle, která se dokáže zhmotnit jako...jako...monstrum. Zpočátku je divák hozen do vody a musí máchat rukama, aby se neutopil. Rozsypané puzzle je třeba nejprve složit, pak se obraz vyjeví v celé kráse. A divák mimo jiné konečně pochopí, proč zrovna jihokorejský Soul napadla příšera. Hlavní postavy nejsou těmi, kterými se zdají na počátku být. Konec nemilosrdný. Snímek ocení spíše menšinové publikum. p.s. a je to podobenství, takže o Američany a Korejce ve skutečnosti vůbec nejde ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Španěl Nacho Vigalondo vysypal z rukávu už několik projektů (krátkometrážních i povídkových), ale zdá se, že pozornost u diváků udržet nedokáže. Colossal totiž trpí něčím podobným. Námět není špatný, ovšem tempo je zoufalé, emoce tak trochu umělé, jednotlivé situace po vyložení karet nenápadité. Tvůrci sehnali dva áčkové herce, nedávají jim ale možnost se pořádně ukázat (moje oblíbená Anne Hathaway jede tak na půl plynu). Když mám nevšední látku, titěrný rozpočet nechť jde klidně stranou, ale nemůže to dopadnout takhle. Hodně dietní tři hvězdy. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Odohráva sa tu milionkrát videná drama linka. Jeden je nasraný a neúspešný. Jedna je neúspešná, ale aspoň vypadla z malej prdele do veľkomesta. Poznajú sa odmala a začnú spolu po dlhých rokoch spomínať na staré krivdy. Samozrejme je tu náznak nápadu v podobe godzillovskej vsuvky, ale tá sama o sebe vystačí pútavosťou tak na 10 minút. Dajte si radšej Znovu a jinak. Síce rovnaký typ príbehu s rovnakým stupňom tuctovosti, ale Monster v hlavnej úlohe tomu dáva úplne iný punc kvality. Kolos je totiž maximálne tak dobrý trailerový nápad. Ako film funguje minimálne. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám vždy v plánu při výběru filmů,který chci vidět,že si projedu filmografii tvůrce,ale prostě to nakonec neudělám.Tenhle trotl má na kontě sračku Uvězněni v čase,se slavnou scénou toale´táku na ksichtě,a prostě zase potvrdil,že debilita se neztrácí ze dne na den.A tak natočil film,kterej je nudnej,blbej,a já se u toho vošíval jako bych seděl v mraveništi.Ty vole,hrůza.20%. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama