Reklama

Reklama

Skupina vyrazila do Washingtonu, ale brzy jim došla auta, jídlo i voda. Všichni tedy musí po svých, ale v horkých dnech jim neustále ubývá energie. Daryl se courá po lesích a hledá vodu, ale to je jen záminka, aby nemusel být s ostatními. Maggie je plná smutku a nemá chuť do života. Sasha je naopak plná agresivity, které se chce zbavit, ale tím všechny ohrožuje. Skupinu pronásledují mrtváci, ale nikdo nemá dost sil na to, aby se s nimi pral. Skupina tedy vymyslela plán, jak se mrtváků zbavit bez boje, ale Sashe ujely nervy a málem zranila Michonne i Abrahama, když se začala s mrtvákama prát. Sasha se musí uklidnit. Svoje démony má i Abraham, který popíjí alkohol, což ještě zhorší jeho dehydrataci. Skupina se konečně najedla až ve chvíli, kdy na ně zaútočili zdivočelí psi a Sasha je zastřelila. Jediné, co nyní skupině chybí, je voda a přístřeší. Střechu nad hlavou našel Daryl, když se toulal v lese. Stodola se hodila, protože začalo silně pršet a kousek od skupiny se začalo tvořit tornádo. Všichni si nabrali trochu vody a utekli se schovat. Večer si všichni povídali u ohně a Rick se snažil dodat všem optimismus, ale většině už chybí víra v lepší zítřky. Daryl se nakonec od hloučku odloučil a šel se uklidnit ke dveřím, kde zjistil, že se na stodolu valí stádo mrtváků. Aby skupina přežila, musí všichni spolupracovat a musí spolu udržet vrata zavřená. Nakonec pomohla příroda, která na mrtváky shodila stromy. Noc tedy všichni přečkali v pořádku. Dalšího dne byla Maggie optimističtější a promluvila si s Darylem. Maggie vytáhla ven i Sashu a obě začaly mluvit o svých pocitech, obě si také poplakaly. Jejich dojemnou chvíli vyrušil muž jménem Aaron, který je požádal, aby ho odvedly k Rickovi, prý má pro ně dobrou zprávu. Nejspíš právě on nechal skupině na silnici několik lahví vody se vzkazem „OD PŘÍTELE", ale nikdo se vody ani nedotkl, protože nevěděli, zda není voda otrávená. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Takže - jestliže lidi baví sledovat, jak skupina dostane hlad a objeví se v ten moment psi zřejmě bez nějaký nákazy, najednou maj žížu a objeví barely čisťoučké vody, která může být smrtelně nakažená a proto začne chcát, pak scéna s kufrem, která trvá asi pět nekonečných minut, kdy Maggie s Hlenem prostě bulí, sledovat procházky lesem, kde Daryl objeví jen tak stodolu, ve které se schovaj a pak se tam jen tak objeví sto ninja zombíků a všecko v okolí rozmrdá super mega tornádo, přeláme stromy a stodola, jež sotva drží na nohou, je v pohodě a našim hrdinům se nic nestalo - tak se stydim za to, jaká sračka je v televizi momentálně nejpopulárnější. A to jsem rozebral jen tento díl, který dostal seriál do absolutních sraček a o odpadu nemá cenu pochybovat. Good work, AMC! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dočkal jsem se další "vatové" epizody, všichni sice stále jdou, ale jdou stále pomaleji, když už to vypadá, že nebudou moci jít dál, zase jdou. V momentech, kdy odpočívají, vedou převážně nudné a zbytečné hovory. Nuda, nuda,šeď, šeď. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"When I was a kid... I asked my grandpa once if he ever killed any Germans in the war. He wouldn't answer. He said that was grown-up stuff. So... so I asked if the Germans ever tried to kill him. But he got real quiet. He said he was dead the minute he stepped in to enemy territory. Every day he woke up and told himself, rest in peace. Now get up and go to war. And then after a few years of pretending he was dead... he made it out alive. That's the trick of it, I think. We do what we need to do and then, we get to live. But no matter what we find in DC, I know we'll be okay. Because this is how we survive. We tell ourselves... that we are the walking dead." ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina je už dlouho na cestě, jídlo není a voda pomalu dochází. Na náladě nepřidá ani skupina mrtváků v zádech s neutuchajícím odhodláním zakousnout se do čerstvého masa. Oni se však nevzdávají! Prudká bouřka, která je překvapí, je zažene do stodoly kousek od hlavní silnice. Druhý den se objevuje pravá síla počasí a nový "živý" člověk Aaron. 90% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Když všichni společně drží dveře stodoly, na které se během bouřky tlačí chodci, Gabriel (Seth Gilliam) má na krku svůj kolárek. To by nebyl problém, kdyby ho dříve toho dne nehodil do ohně. (Duoscop)

Reklama

Reklama