foto

Ross Marquand

  • nar. 22.8.1981 (38 let)
    Fort Collins, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Avengers: Endgame
2018 Avengers: Infinity War
2017 Hajji
2015 Spare Change
2014 Amira & Sam
Camera Trap
2013 Down and Dangerous
2012 Broken Roads
2010 Happily After
Woodshop
2009 A Lonely Place for Dying

TV seriály

2020 Živí mrtví (TV seriál) - herec, a.z.
A Certain Doom (S10E16)
The Tower (S10E15)
What We Become (S10E13) - a.z.
další epizody (7)
Americký táta (TV seriál)
Cheek to Cheek: A Stripper's Story (S17E03)
Griffinovi (TV seriál)
Short Cuts (S18E11)
2019 Živí mrtví (TV seriál)
The World Before (S10E08)
Open Your Eyes (S10E07)
What It Always Is (S10E05)
další epizody (10)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
Evolution (S09E08)
Stradivarius (S09E07)
Who Are You Now? (S09E06)
další epizody (8)
Robot Chicken (TV seriál)
Mr. Mozzarellas Hamburger Skateboard Depot (S09E05)
Griffinovi (TV seriál)
The Griffin Winter Games (S17E07)
2017 Brockmire (TV seriál)
Road Trip (S01E06)
The Last Tycoon (TV seriál)
Burying the Boy Genius (E04)
More Stars Than There Are in Heaven (E03)
Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
Zrůdy (S08E03)
další epizody (9)
2016 Deadbeat (TV seriál)
The Duchess of Stourbridge (S03E08)
The Mindy Project (TV seriál)
2 Fast 2 Serious (S04E15)
Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Zazpívej (S07E07)
Ranaři (S07E05)
další epizody (5)
2015 Impress Me (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Na jedné lodi (S06E13)
Ještě není zítra (S06E12)
další epizody (13)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Večírek (S05E13)
Pamatuj (S05E12)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
další epizody (4)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Potopa (S06E05)
2012 Pes a jeho blog (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál) - vyp.

Dokumentární

2017 Life After Flash
The Walking Dead: Behind the Dead (TV film)
2006 Forenzní detektivové Los Angeles (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2011 Talking Dead (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)