Reklama

Reklama

Glenn, Tara, Noah, Aiden, Nicholas a Eugene vyrážejí na výpravu do skladu s elektronikou. Aiden se od poslední výpravy uklidnil a dává na Glennovy rady. Vše jde dobře, skupina si obhlédne sklad a zjistí, že předním východem ven nesmějí. Uvnitř pak hledanou součástku najdou rychle, ale pak Aiden střílí po mrtvákovi, který u sebe měl granát, a dojde k výbuchu. Tara je vážně zraněná a Aiden vypadá mrtvý, pak se ale probere. Glenn, Noah a Nicholas k němu běží a Eugene odnese Taru do auta jako skutečný hrdina. Aiden se těsně před smrtí přizná, že s Nicholasem můžou za smrt bývalých kolegů. Aiden je nakonec roztrhán mrtváky a trojice mužů uvízne v otáčivých dveřích. Nicholas se zachoval jako zbabělec, utekl, a Noah za to zaplatí svým životem. Glenn omráčí Nicholase ranou do hlavy a odveze všechny zpět. Tara je vážně zraněná a v kómatu... Sam opět navštíví Carol a ona z jeho vyprávění pochopí, že Pete mlátí Jessii a nejspíš i jeho. Carol zajde za Petem, ale a on ji odpálkuje. Carol pak Rickovi řekne, že bude muset Petea zabít, aby přestal svoji rodinu trápit. Abraham se stal součástí stavební čety. Když na ně při sběru plechů zaútočí mrtváci, jako jediný brání zraněnou ženu. Abraham se tak postaví do čela čety a dosavadní vedoucí ohlásí Deanně, že končí; uznal, že Abraham je rozený velitel... (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtrnáctá epizoda byla velmi výživná, zatímco se některé záležitosti odhalují, jiné se zamotávají, dochází k dalším ztrátám a jak jsem čekal, flanďák je vrcholový zmetek. Noahův konec byl vskutku barvitý. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výpadky elektriky způsobí, že musí jedna skupina vyjet pro záložní zdroj do nedalekého obchodu s elektronikou. Jenže tyhle lidé nikdy v terénu nebojovali a vše brali jako hru, takže se něco musí zvrtnout. 90% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Satan... he disguises himself as the angel of light. I'm afraid that false light is here, inside these walls. This community, you say it's not a paradise, but it is. I'm grateful to be here. I am. But you made a mistake letting in the others." ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Při odjezdu do skladu s elektronikou hraje píseň „Internet Friends“ od Knife Party. V písni zazní věta „Now you're going to die“ („Teď zemřeš“). To se také o chvíli později v seriálu stane. (BaBca_)
  • Aidan (Daniel Bonjour) pouští při výjezdu se skupinou písničku "Internet Friends" od Electro House, která je z roku 2011. Zombie epidemie v seriálu však začala již roku 2010. (KergeSinko)

Reklama

Reklama