foto

Michael Traynor

  • nar. 12.12.1975 (44 let)
    Ft. Lauderdale, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Juke Box Hero
2019 Mope
2018 Ascension
The Thinning: New World Order
2017 Needlestick
2016 The Thinning
2015 Zelos
2013 Nevyřízený účet
Out West
2012 Smiley
2009 Dokonalý únik
Tales from the Catholic Church of Elvis!
2008 A Necessary Death
2003 Cry Funny Happy

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Nothing Left on Earth Excepting Fishes (S02E04)
2018 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 10: Fade Out (E10)
The Fosters (TV seriál)
Makeover (S05E17)
Mother's Day (S05E15)
Line in the Sand (S05E13)
další epizody (5)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 7: Breaking the Story (E07)
Day 6: Down Day (E06)
Day 4: Below the Line (E04)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Náhlá smrt a tajemství (S01E19)
The Fosters (TV seriál)
Girl Code (S04E08)
Justify (S04E06)
Forty (S04E05)
další epizody (4)
2015 The Fosters (TV seriál)
Not That Kind of Girl (S02E20)
Stay (S02E13)
Živí mrtví (TV seriál)
Postřeh (S06E07)
Díky (S06E03)
Znovu od začátku (S06E01)
2014 Rectify (TV seriál)
Unhinged (S02E10)
Weird as You (S02E07)
The Fosters (TV seriál)
Metropolis (S01E20)
2013 Rectify (TV seriál)
Jacob's Ladder (S01E06)
Sexual Peeling (S01E02)
Always There (S01E01)
2012 Make It or Break It (TV seriál)
Listen to the Universe (S03E06)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
2008 Imaginary Bitches (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky