Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA The Bye Bye Man (více)
Trailer 2

Když tři kamarádi z vysoké školy narazí na hrůzný původ skrytého zla, zjistí, že existuje jediný způsob, jak se vyhnout této kletbě: nemyslet na ni, nevyslovovat ji. Ale jakmile skryté zlo pronikne do vaší hlavy, je to právě to, co všechno řídí. Existuje způsob, jak se vymanit z této posedlosti a přežít? (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (143)

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Tento film na mňa veľmi zapôsobil, aj napriek zlým recenziám. Bye Bye Man - entita, stvorenie, duch alebo čokoľvek, nie je to úplne definované, ale je ton desivá vec. Ako film pokročil, bol som z toho úprimne uchvátený a celkový dojem z filmu je úžasný. Jednou z najkrajších častí filmu je to, ako muž Bye Bye Man ovplyvňuje v mnohých ohľadoch nielen postavy, ale aj diváka. Áno tento film môže byť úplné klišé, ale podľa mňa to klišé dobre zapadlo do dejovej línie. A som veľmi sklamaný, že je tu toľko zlých recenzií. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Z filmov s podobnou tématikou patrí Bye Bye Man k tým o niečo lepším, aj keď dej je sotva priemerný, svoje úlohy zvládajú herci celkom dobre a kedže sa dočkáme aj očakávaného konca tak priaznivcov béčkových hororov Skryté zlo celkom poteší. Na druhej strane ničím neprekvapí, sú však podstatne horšie horory ktoré majú na čsfd vyššie čísla, takže každý musí posúdiť sám. Hranica 50% je primeraným odrazom kvality filmu. Ak sa dočkáme pokračovania, dúfam že pod režisérskou taktovkou niekoho skúsenejšieho. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného to teda nebylo, i když jsem v to doufal, ale bohužel. Účinkování Leigha Whannella bylo určité zpestření, jenže on ani moc žádný herec není, tady mi to trochu vadilo, prostě mi tam neseděl a další zpestření bylo účinkování Pennera ze Survivoru, ale také že k tomu napsal scénář. Takový průměr. ()

Katcat 

všechny recenze uživatele

Docela fajn natočený hororový snímek. Hodně jsem srazila svoje nároky na horory, protože dnešní doba plná marvelu a DC a debilních hororu bez děje mě nedokáže dostatečně uspokojit. Taky jsem v poslední době viděla nespočet absolutních sraček, takže mě tenhle film mile překvapil. Není to obstojné béčko, ale blbě uchopene áčko. Takže pár chyb by se našlo. Ale napětí bylo, Bye Bye Voldemort byl sexy, nemám s tím v podstatě žádný větší problém. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nakonec to tak špatné nebylo,ale výhra to rozhodně není.Nápad není nic nového protože kombinuje trošku toho Boogeymana a samozřejmě že se nesmí říct 3x Bettlejucie.Atmosférou a zpracováním mi pak PáPá Pán hodně připomněl podobně rozpačité It Follows.To taky slibovalo celkem dost a nabídlo dost málo.Digi Pes by tu pak nemusel být vůbec...50% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo od 2. listopadu 2015 do 12. prosince téhož roku v Bereau a Clevelandu ve státě Ohio (USA). (ČSFD)
  • Carrie-Anne Moss (detektívka Shaw) musela scenár čítať s prestávkami, pretože bol pre ňu príliš strašidelný. Navyše herci a štáb odmietli záporáka (Doug Jones) na pľaci oslovovať "Bye Bye Man". (Marceloo)
  • Scenár bol napísaný na motívy krátkej poviedky "The Bridge to Body Island" od spisovateľa Roberta Damona Schnecka z knihy "Prezidentské upíri", prvýkrát publikovanej v roku 2005. Tvorcovia filmu sa nechali počuť, že im zostal dostatok priestoru aj na nakrútenie druhej časti. (Ltblue)

Reklama

Reklama