Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt míří domů v naději, že tam Ciri bude v bezpečí, ale hrozby číhají na každém rohu – i na Kaer Morhenu. Klíč k Yennefeřinu osvobození se možná ukrývá v jejích snech. (Netflix)

Recenze (70)

Lakash 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Cítila na ramenou jeho silné, pevné ruce. A ztratil strach zmizel. Ztratil se beze stopy. Červený hučící oheň vydával teplo. Jenom teplo. Černé postavy byly postavy přátel. Opatrovníků. V lesknoucích se očích byla zvědavost. Starost. A nejistota. Geraltovy prsty stiskly její paže. Ona je naším osudem.''  Jasně, neměli bychom srovnávat nesrovnatelné média. Stejně mám ale neodbytný pocit, že tady někdo knižní předlohu pochcal a zakopal na hnoji. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těšila jsem se a moc. Kaer Morhen skutečně ta pevnost zaklínačů v čele se samotným Vesemirem? Pevnost jako taková mě i celkem potěšila, kdyby se tedy jejími chodbami neproháněly prostitutky jen aby se seriál dokázal alespoň trochu tvářit jako že je pro dospělé, ale proboha, co to zase bylo za obsazení? Už jsem si tak nějak zvykla na prapodivné elfy, z nichž jsem po první sérii měla noční můry, ale co to sakra má být za zaklínače? Obsazení Vesemira bych ještě snesla i když má představa byla opět někde jinde sice z něj nemuseli dělat takovýho slizouna ale dobře budiž. A co se týče zbytku skupiny je mi s prominutím opět na blití. Tady se zase Netflix skutečně ukázal. Místo pár zaklínačů, kteří by odpovídali tomu, jak bylo psáno v knize tu máme skupinku jinak se to prostě říct nedá – kreténů. A tato skupinka nejen, že se tak chová ale i tak vypadá. O vzhledu zaklínačů se dá říci asi jen každý pes jiná ves. Ono se to teď prostě nosí knížka ne knížka. A Eskel? Je třeba tady něco dodávat? Asi škoda slov… myslím, že to uživatel Colby Sawyer popsal naprosto dokonale. O Yennefer a její dějovou linku jsem se vážně nebála bylo mi naprosto jasné, že se zase celá dokonale posere. Opravdu bych si přála vidět zdroj, u kterého tvůrci čerpali inspiraci, protože z knížky to evidentně nebylo. No druhý díl a zatím mi zkazili mou oblíbenou povídku, představu o Vesemirovi a dalších zaklínačích a zase a opět dějovou linku s Yennefer. Čekám, co se posere dál už se věru nemohu dočkat… Hodnocení: (2*) ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak si tohle může někdo ke značce, kterou zaklínač představuje, dovolit? Čím má tohle zaujmout fanoušky knih nebo her? Tím jak je to špatný? Tím, co by se nikdy nestalo? Protože zaklínači na Kaer Morhen nikoho nezvou? Nebo tím, že (asi) zabijou fakt známou postavu hned, jak se objeví… a proč? Aby šokovali? Fajn… díky. Jsem šokovaná tímhle zvěrstvem, co pácháte na téhle fakt skvělé fantasy knižní i herní sérii. To je jak kdyby někdo natočil Harryho Pottera úplně mimo mísu, kdy Voldemort s Brumbálem jsou vlastně bff a bojujou proti Harrymu, bo … bagr?! ()

Welulu 

všechny recenze uživatele

Absolutní výsměch předloze a světu Zaklínače. Seriálová Yennefer bohužel jen potvrdila svou patetičnost, stupiditu a totální nepochopení charakteru Yen z knih. O Eskelovi a dění na Kaer Morhen je snad lepší nemluvit, protože to samotné by si zasloužilo odpad. Chyby první série se daly odpustit a jednalo se o "menší zlo" (mrk, mrk), tohle jen potvrzuje, že se jedná o jednosměrný sešup do žumpy. Očekávání nebylo velké a stejně se jedná o zklamání roku. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic jsem nečekal, nic jsem nedostal... skoro to vypadalo, že z Eskela se stala potvora jenom proto, aby tam vůbec nějaká byla. Vesemir je na jednu stranu sympaťák, ale jako bitvami ošlehaný vědmák teda vůbec nevypadá. Yennefer  a  baba Jaga z rádoby chaloupky  ke mě vchodem, k lesu zády, nic nedá, jen chaos, který tam tak rádi omýlají...A ty Geraltovy moudra na konci,  no stejně stupidní jako většina rozhovorů... říkáte si o čem to mele, vždyť tam není (doufám,  že alespoň prozatím) příběh,  tak proč u toho melduje takový hovna? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Chýše bez dveří na baziliščí noze je založená na Ruském folklóru v podobě Baby Jagy, která žije v chaloupce na kuří noze. (NiWi)
  • Ve scéně, kde Vesemir (Kim Bodnia) věší medailonek, si lze povšimnout mnoha jeho verzí, mezi kterými je i ta, kterou známe z herní série. (Karlosik_4)
  • Když Ciri prochází zbrojnici na Kaer Morhen, je možné zahlédnout Geraltův stříbrný meč z třetího dílu herní série. (NiWi)

Reklama

Reklama