Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt míří domů v naději, že tam Ciri bude v bezpečí, ale hrozby číhají na každém rohu – i na Kaer Morhenu. Klíč k Yennefeřinu osvobození se možná ukrývá v jejích snech. (Netflix)

Recenze (70)

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(spoiler) Ach ano, celý hrad Zaklínačů a s Eskelem bojuje Geralt nejdřív sám a pak je najde jen Vesemir (který si opět nikoho nevezme na pomoc). Ostatní asi stále hledají, kde je potvora, a ani vibrující přívěšky a hluk a otřesy jim nepomohou, jak je najít. To jsem opravdu puntičkář, nebo mě štvou základní nelogičnosti natolik, že si epizodu prostě neužiju tolik, jak bych mohl? Z respektu a krásy Kaer Morhen **** a 70%. ()

KHkomiks 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kokotina opět, ale nejde o povídku z knížek,tak se alespoň nerozčiluju nad tím, jak tu povídku otočili a dojebali. Jooooo, akorát Eskel...ze zaklínače stejného jako Geralt, ale přátelštějšího a vlídnějšího, je dost nesympatický floutek, co dělá dusno a na závěr umře. Ta producentka to snad kurví víc než Katheleen Kennedy , co má na svědomí novou trilogii Star Wars 😅 ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak si tohle může někdo ke značce, kterou zaklínač představuje, dovolit? Čím má tohle zaujmout fanoušky knih nebo her? Tím jak je to špatný? Tím, co by se nikdy nestalo? Protože zaklínači na Kaer Morhen nikoho nezvou? Nebo tím, že (asi) zabijou fakt známou postavu hned, jak se objeví… a proč? Aby šokovali? Fajn… díky. Jsem šokovaná tímhle zvěrstvem, co pácháte na téhle fakt skvělé fantasy knižní i herní sérii. To je jak kdyby někdo natočil Harryho Pottera úplně mimo mísu, kdy Voldemort s Brumbálem jsou vlastně bff a bojujou proti Harrymu, bo … bagr?! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt prichádza so Ciri na Kaer Morhen, pevnosť zaklínačov a stretávajú sa s Vesemirom, otcom zaklínačov bratstva vlka. Spoznávame trocha rozpolteného Escela a Yenn je zajatkyňou elfov a tý sa snažia o prežite ďalších generácií. Prevedenie: Dosť dobre spracovanú a pútavú Geraltovu linku dopĺňa zmätku plná linka Yenn, ktorá nevieme prečo je v zajatí zhluku z Nilfgardu a potom nevieme prečo sú zrazu zajaté a jediné preživšie u elfov a nakoniec nevieme prečo im bola udelená sloboda a Yenn beží lesom a padá do trávy v hlboko depresívnom výkriku. Asi by som ocenil to herectvo ale jednoducho tomu nechápem. Zaobišiel by som sa aj bez tejto linky. 73% ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těšila jsem se a moc. Kaer Morhen skutečně ta pevnost zaklínačů v čele se samotným Vesemirem? Pevnost jako taková mě i celkem potěšila, kdyby se tedy jejími chodbami neproháněly prostitutky jen aby se seriál dokázal alespoň trochu tvářit jako že je pro dospělé, ale proboha, co to zase bylo za obsazení? Už jsem si tak nějak zvykla na prapodivné elfy, z nichž jsem po první sérii měla noční můry, ale co to sakra má být za zaklínače? Obsazení Vesemira bych ještě snesla i když má představa byla opět někde jinde sice z něj nemuseli dělat takovýho slizouna ale dobře budiž. A co se týče zbytku skupiny je mi s prominutím opět na blití. Tady se zase Netflix skutečně ukázal. Místo pár zaklínačů, kteří by odpovídali tomu, jak bylo psáno v knize tu máme skupinku jinak se to prostě říct nedá – kreténů. A tato skupinka nejen, že se tak chová ale i tak vypadá. O vzhledu zaklínačů se dá říci asi jen každý pes jiná ves. Ono se to teď prostě nosí knížka ne knížka. A Eskel? Je třeba tady něco dodávat? Asi škoda slov… myslím, že to uživatel Colby Sawyer popsal naprosto dokonale. O Yennefer a její dějovou linku jsem se vážně nebála bylo mi naprosto jasné, že se zase celá dokonale posere. Opravdu bych si přála vidět zdroj, u kterého tvůrci čerpali inspiraci, protože z knížky to evidentně nebylo. No druhý díl a zatím mi zkazili mou oblíbenou povídku, představu o Vesemirovi a dalších zaklínačích a zase a opět dějovou linku s Yennefer. Čekám, co se posere dál už se věru nemohu dočkat… Hodnocení: (2*) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kde Vesemir (Kim Bodnia) věší medailonek, si lze povšimnout mnoha jeho verzí, mezi kterými je i ta, kterou známe z herní série. (Karlosik_4)
  • Chýše bez dveří na baziliščí noze je založená na Ruském folklóru v podobě Baby Jagy, která žije v chaloupce na kuří noze. (NiWi)
  • Když Ciri prochází zbrojnici na Kaer Morhen, je možné zahlédnout Geraltův stříbrný meč z třetího dílu herní série. (NiWi)

Reklama

Reklama