Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

Larushka 

všechny recenze uživatele

Velké nadšení. Seděly mi naprosto všechny vtípky a hlášky, to se jen tak nevidí - této scénáristické dvojice se musím držet! Fakt jsem se bála, že to bude stupidní, jako většina podobných filmů, ale byla jsem příjemně překvapena. Ze sálu jsem odcházela s úsměvem na rtech a dobrou náladou - miluju to, když se mě komediální filmy dotknou. Skvělej soundtrack. Závěr s real maminama byl moc milej. Christina Applegate dokonalá. Holt vzdávám i mé oblíbené Kristen Bell, Mile Kunis a Kathryn Hahn. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tak dnes zase raz ľutujem, že som zašiel do kina. Matky na tahu sa mi zdajú so svojimi 78% (15. 8. 2016) nadhodnotené. Myslím, že by mali mať 60%. Vo svojej podstate sa jedná o komédiu postavenú na vulgárnom párty humore, ako väčšina teen USA komédií. Lenže táto vraj je pre rodičov. Nezachráni to ani Mila Kunis, ktorá hrá výborne. Naopak veľmi iritujúca bola Kathryn Hahn. Všetky charaktery boli ploché a šablónovité. To všetko by som filmu odpustil, keby ma ten humor častejšie rozosmial. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedna ženská je na mateřské s 2 dětmi. Musí se o ně věčně starat,vozit je do školy dělat jim úkoly a do toho ještě musí pracovat v práci ve výrobě kávy.Jednoho dne si řekne a dost a vydlábne se na to najde si 2 podobné ženské a začnou si užívat života. Pak jim, ale začne někdo dělat bordel v životě tak se polepší a začnou se naráz ničeho nic. Spíše průměrná komedie s 4 vtipy nebo scénami (Isis,Van Diesel, scéna jak si zkoušela ty šaty a říkaly,že to má tak na pohřeb a scéna jak potom šly na tu party a ty děcka na ně hleděly). Jinak to není vtipné vůbec její manžel je tam úplně zbytečný a ten co ho balila zase dostane málo prostoru (scény s ním patří k nejlepším ve filmu). Navíc zde chybí komu fandit ženská co si nabouchá 5 děcek (možná jich měla dokonce i víc) a nezvládá to moc sympatii nepobere (rozumný člověk si řekne proč si jich chtěla tolik) druhá se radši pro změnu stará o to s kolikati chlapi se vyspí než o vlastní děcko (na konci mu řekne, že ho má ráda to je krása cca 5 roků na něho dlabala a pak mu řekne, že ho má ráda). Postava Mily to též moc nezachrání (kvůli kámoškám se vydlabat na práci) a ta její sokyně ve škole je postava úplně zbytečná (nemám rád ty rozmazlené fifleny co mají prachů jak šlupek a neví co s něma) P.s. v rámci rasové korektnosti zde nejenže tančí Běloši a Černoši, ale dokonce i Arabé (předpokládám, že v druhém díle bude Žid nebo homosexuál). P.s.2 závěrečná scéna mě připomněla Královnu Ročníku tam na konci každý říkal jaký je mimoň tady pro změnu každá ženská říká jak dlabe na vlastní děcka. 20 procent za hudbu a 20 za film více ani omylem. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Takže Matky na tahu je film stupidní, ve své stupiditě předvídatelný, doslova můžete říct přesně, jak se odehraje, co kdo udělá a řekne a jak to dopadne, ale to by ani tak nevadilo, co ale vadí, že to je naprosto nudný, zdlouhavý a nevtipný. Doprdele, dyť to má bejt komedie, tak proč to to komedie neni? To je nějaká přihlouplá rádobycool rádobydrsná...debilita, co je navíc skrznaskrz prorostlá moralizovánim o správnejch hodnotách, a navenek se tváří, že to je "nekorektní", bohužel to je korektní, až to neni hezký a až to neni ani vtipný. Takže sakumprdum film naprostá sračka, až tak velká, že se mi tomu ani nechce dát odpad, ani na ten odpad to neni tak špatný, je to jen zoufale sterilní. Nakonec ta pasáž po filmu je z toho nejsnesitelnější, herečky přestanou hrát a dělat ze sebe krávy a najednou je to normální, jenže to s filmem nemá nic společnýho, film je jinak totální krep neboli crap, pokud tomu někdo nerozumí. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Navzdory velice slibným ukázkám, koná se průměrná komedie, která ale i tak vybočuje z řady. Ty nejlepší a nejzábavnější scény jsme mohli nejdříve vidět v trailerech. Chápu, že snímek spíše ocení matky s dětmi. Jelikož to já nejsem, tak musím film hodnotit jen po stránce příběhu a vtipu. Přiznávám, občas jsem se zasmál a i hlasitě. Jinak se ale jednalo převážně o vulgární humor, který se zaměřoval na dívčí diváky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)
  • Amy (Mila Kunis) jezdí na začátku minivanem Chrysler Pacifica. Červený muscle car, který řídí Amy v průběhu filmu, je první generace Dodge Challenger ze 70. let. Gwendolyn (Christina Applegate) vlastní bílý Range Rover. (FIAT 500)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama