Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti zasáhne planetu virus epických rozměrů. Infikovaných jedinců je víc než těch nenakažených a lidstvo ztrácí šanci na přežití. Jediná "naděje" spočívá v nalezení účinného léku. Poté, co nákaze podlehne celý New York, přijede lékařka Lauren do Los Angeles, aby se postavila do čela pátrání po přeživších a zachránila svou rodinu zabarikádovanou v jejich losangeleském domě. Laurenin cíl je prostý – vydat se se svým týmem do terénu ve snaze zachránit jedince bez známek nákazy a zachytit jejich zkušenosti na kameru, aby mohly být použity pro výzkum. Nic však pátrací četu nemohlo připravit na chaos, do jehož víru se dostane. Během jejich záchranné akce, kdy se snaží bránit před nakaženými čímkoli, co mají zrovna po ruce a svádějí urputný boj o své životy, sledujeme všechno z jejich úhlu pohledu – prostřednictvím kamer na jejich helmách. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Point of view akční zombie řežba. Sice to není ze začátku moc přehledný, ale pak Jenda Obleky vypuká další bong a je z toho příjemná přehledná mega řežba. Já jsem spokojenej, masky, efekty, gore, akce. Nic nechybí, ani nelogický jednání ženských postav nechybí. Musím ještě vypíchnout scénu ve školní šatně, což byl naprostej gamerův orgasmus. Super. 80% P.s.: Akční sci-fi thriller určitě ano, ale v čem je to odlišný od World war Z, kde je v popisku napsáno horor? Prosím připsat. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Náhodně jsem si to pustil. Řekl jsem si, je tu novější akční béčko, tak třeba mě to alespoň trochu zaujme a nakonec se tak i stalo. Ve finále jsem si lámal hlavu, zda-li dám 2 nebo 3 hvězdici. Rozhodl jsem se pro tu třetí, ale slabou. Nijak mě to nepohoršilo, ale ani nenachlo. Nízkorozpočtová jednohubka prostě. Akce tu byla převážně z vlastního pohledu. Byla celkem krvavá, pár efektních zabití zombíků a tak. Příběh byl prostý, scénář průměrný, herci ušli. O nějakém napětí tu nemůže být řeč, finále bylo trochu divné, ale přesto mě to celkem bavilo. V rámci možností ucházející počin, především ta akce byla solidní. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Na Pandemii nemůžete koukat jako na film, protože jako film to nefunguje vůbec. Postavy jsou strašně pitomý, celý ten postapokalyptický svět je vystavěný strašně chatrně a i když Vám je jasný, že je lidstvo totálně v pytli, necítíte z toho tu tísnivou atmosféru. Naopak je Vám každý putna. Může za to debilní scénář, prkenní herci a příšerný postavy. Jediný, co se mi líbilo a čeho bylo naštěstí hodně, byly záběry z první osoby. Pokud jste o snímání bitek a bitky celkově, byly ve filmy na hodně vysoký úrovni. Baví, jsou krvavý, rychlý, akční a překvapivě přehledný. Za tohle určitě dávám body nahoru. Je pak trochu škoda, že to ten zbytek totální zabíjí. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Od "Pandemic" som nejako veľa neočakával. Z traileru to vyzeralo ako filmová FPS verzia zombie apokalypsy a celkovo môžem povedať, že v podstate to je aj to, čo reálne film je. Ale na druhú stranu som sa na to dokázal celých 90 minút pozerať, byť zaujatý tou situáciou a sledovať postavy až do konca. Najviac mi to asi pripomínalo "F.E.A.R. 2" a možno si z niektorých prvkov tej hry tento film čo to vzal. Motivácie sú síce trošku klišé, ale je to podľa mňa pozerateľné a chceme vedieť ako to celé dopadne. Ale na druhú stranu tam potom prichádza aj trošku problém, keď je reálne film priehľadný jak sklo. Vieme odhadnúť čo sa stane a ako jednotlivé situácie dopadnú. A všetko čo očakávate môžem povedať, že očakávate správne. Všetko čo sa má objaviť sa tu objaví a z toho vychádza potom trošku sklamanie. Ale atmosféra nie je najhoršia a FPS pohľad tohto filmu podľa mňa otvára určité možnosti a viditeľnosť hraničných situácií, ktoré tu sú. A dokáže nás to miestami viac vtiahnuť do deja. Ja som si osobne film celkom užil. Nie je podľa mňa najlepší ani najhorší, ale je celkom okey. Viac by som doporučil ľuďom si pozrieť tento film ako napríklad nedávno hodnotené The Girl In The Photographs. Hodnotenie: C+ ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Filmy odohrávajúce sa krátku dobu po rozpade civilizácie, kedy svetu vládnu nakazení ma stále neprestali baviť, aj keď sa väčšinou jedná o výrazne nízkorozpočtové záležitosti. No Pandemic nie je úplne tento prípad, predsa len technická stránka patrí vo svojej kategórii medzi výrazný nadpriemer a navyše ten pohľad z prvej osoby je stále tak málo využívaný, že sa na každý nový film s ním veľmi teším, no aj tak mám pocit, že som videl síce nie zlú, ale aj tak len štandardnú žánrovku. Vo väčšine ohľadoch je Pandemic úplne v poriadku, vizuálne je to kvalitne zvládnuté, či už kamera, efekty, ale aj výber lokácií, tu mi jedine to prepínanie pohľadov medzi postavami miestami trochu vadilo a dejovo to tiež nie je najhoršie, film síce neponúkne nič výnimočné, ale aspoň sa stále niečo deje. No celé sa mi to zdalo nejaké chladné a úplne bez náboja, chýba tomu akákoľvek atmosféra alebo aspoň napätie a tak mi vlastne bolo úplne jedno, či sa postavy potichu presúvajú v tmavých priestoroch, kde je riziko neustále, alebo sú nútení čeliť desiatkam protivníkom, ani na okamih som sa o nikoho neobával a to ma tu veľmi mrzí. A rovnako je na tom aj akcia, technicky v poriadku a celkovo ma celkom bavila, ale je bez napätia, s minimom zaujímavejších momentov a ani po drsnej stránke vôbec nevynikne. Jedine časť v škole ponúkne trochu lepšiu akciu a aj krvavejšie momenty. Plusom je rozhodne obsadenie, celá hlavná jednotka zložená zo štyroch členov je tvorená známymi tvárami, ktoré vždy rád vidím a na čele s veľmi sympatickou Rachel Nichols. Takže fanúšikovi žánru Pandemic za to jedno pozretie určite stojí, ale neubránim sa sklamaniu, čakal som trochu viac, či už napätia alebo lepšej akcie. 65% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Původně mělo jít o film z pohledu jedné osoby. (kellne)

Reklama

Reklama