Reklama

Reklama

Kocour Bob

  • Velká Británie A Street Cat Named Bob (více)
Trailer 2

Kocour Bob, dojemný a povznášející film, který vznikl podle skutečného příběhu popsaného v mezinárodním knižním bestselleru, vezme za srdce každého. Když londýnský pouliční umělec a bývalý narkoman James Bowen (Luke Treadaway) najde zraněnou toulavou kočku, vůbec netuší, jaká velká změna ho v životě právě potkala. (Bontonfilm)

Diskuze

maneki_neko

maneki_neko (hodnocení, recenze)

Tohle je jeden z mála případů, kdy se filmová adaptace fakticky vyrovnala knižní předloze.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

eviny.vylety

eviny.vylety (hodnocení, recenze)

Tak koukám, že už měsíc tady na CSFD chybí avízovaná únorová premiéra. Další z filmů, který měl být, ale nakonec v ČR nebude???

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

Už se filmu nemůžu dočkat.. jsem neskutečnej kočkomil, takže už u traileru jsem měla na krajíčku. A knížku už mám samozřejmě objednanou :-), akorát je u nás trochu problém ji sehnat v originále..

na příspěvěk reagoval Neji1453

eviny.vylety

eviny.vylety (hodnocení, recenze)

Knihu jsem četla, na film se moc těším. Roztomilost sama. Kocour měl nevšední povahu a chování, proto ta popularita, nejde o druh zvířete(že je to kocour), ale o nevšední vlastnosti. Běžné zvíře (pokud to není pes) nepronásleduje neznámého člověka až do autobusu a nemá jiná specifika. Zpočátku zpěvák o společnost nestál a nemohl se zrzíka zbavit. Dva zvláštní ztracenci si nakonec pomohli a podpořili se navzájem. 

dee.n

dee.n (hodnocení, recenze)

Já osobně se na film těším, kniha se mi moc líbila a chytila mě za srdce i když se v ní objektivně nic nestalo. Ale ten příběh není o ději, ale o tom přátelství, do kina na to nejspíše nepůjdu, ale ujít si to nechat nechci.

Matixed

Matixed (hodnocení, recenze)

No jako film vypadá moc pěkně, ale trochu lituju, že jsem se díval na trailer. Mám pocit, že mi všechno vyzradil. Doufám, že to je jen chytrý reklamní tah a ve skutečnosti tam bude ještě nějaký další plot twist.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To je super, když jsem chodil z chameleonem na kšiltovce po městě... tak z toho nikdo světovej bezceler neudělal... a z nějakýho koura se všichni můžou.. po..... 

na příspěvěk reagoval Gallienus

Moredogs

Moredogs (hodnocení, recenze)

Tak tento film ma oslovil len vdaka traileru lebo mam rad takyto typ filmov a mam rad aj mačky :D

Reklama

Reklama