Reklama

Reklama

Kocour Bob

  • Velká Británie A Street Cat Named Bob (více)
Trailer 1

Kocour Bob, dojemný a povznášející film, který vznikl podle skutečného příběhu popsaného v mezinárodním knižním bestselleru, vezme za srdce každého. Když londýnský pouliční umělec a bývalý narkoman James Bowen (Luke Treadaway) najde zraněnou toulavou kočku, vůbec netuší, jaká velká změna ho v životě právě potkala. (Bontonfilm)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (149)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky koček a kocourů povinný film. O tom, že zvířata dokáží obnovit v člověku chuť do života a kočky že jsou skutečně prazvláštní stvoření. O tom, že každý má dostat druhou šanci a že je možné se dostat i ze závislosti na drogách. Doufám jen, že James je stále čistý a se statečným Bobem jsou pořád spolu. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl jeden z nejlepších filmů co jsem za posledních pár let viděla. Nemám slov, naprosto mě film dostal. Ne jen, že je film natočený podle skutečné události, ale také tento snímek krásně vyzobrazuje, jak hezké a neobyčejné přátelství může mezi člověkem a zvířetem vzniknout. Filmu nechyběla ani dobrá hudba, humor a ani ty trochu smutnější scény. A to je přesně to, co se mi na filmech natočených podle skutečné události líbí - když se někdo nesnaží z filmu udělat bombu a i přesto se film (bez sebemenšího úsilí) bombou samozřejmě stane. A opravdu není divu, filmu totiž nechybělo nic podstatné - a to k tomu ani nebyla potřeba známých herců nebo super efektů, aby takovýto snímek vůbec mohl vzniknout. Za mě filmu uděluji 100% a to protože jsem naprosto očarovaná. Určitě si koupím i knížku a všem milovníkům zvířat bych tento film jen doporučovala. - "I'm ready. I've got Bob. He'll look after me." ()

Reklama

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

I pro NEmilovniky kocek, mezi ktere se urcite pocitam. Pribeh byl super a Boba jsem pozdeji zacal vnimat jako osobnost, ktera byla klicova pro Jamese a jeho ceste "k ociste". Prijemny film inspirovan skutecnosti. ( James a Bob v kratkem dokumentu : https://youtu.be/MePaWG7g5FA ) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Kočičí, milé, přátelské, nadějné, pravdivé, obyčejně nenáročné. Byl jednou takhle jeden týpek, co si léčil svůj dětský život drogama. Jako dospělý ale dostal chuť žít, a dostal šanci a byt. Jednou potkal ve svém bytě kocoura, oni se skámošili, brnkali spolu na kytáru vydělávali si na kočičí konzervy, dostali se ze závislosti a měli se fajně. Příběh to byl hezký, knížka taky nebyla zlá, a to je vše. Herecký Bobík byl teda mocinky krásný. "..přišel za tebou z nějakého důvodu.." ()

jarous 

všechny recenze uživatele

Krásný a dojemný příběh o velkém přátelství a druhé šanci v životě. Četl jsem i obě knižní předlohy a film je jen krásným dokreslením. Opravdu vřele doporučuji. Bacha "spoiler: Na konci filmu při podepisování, se mihne skutečný James Bowen a pronese větu" celé jsem to prožíval s vámi". Konec Spoileru :) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Do role Boba skúšali obsadiť viacero mačiek, ale Bob nakoniec stvárnil sám seba vo väčšine scén. (einar)
  • Fakt, že Luke Treadaway vie spievať a ovláda hru na gitare zavážil pre jeho obsadenie do hlavnej role Jamesa. (chesterko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno