Reklama

Reklama

Uchu Kaisoku-sen

  • Japonsko 宇宙快速船 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Skupinu chlapců v přírodě přepadne několik podivně vypadajících bytostí, z nebe se však ve své raketě snese hrdina a mimozemšťany zažene na ústup. Školáci mu dají přezdívku "Hvězdný šéf", jejich historce ovšem nikdo nevěří. To se změní když Zemi vetřelci z Neptunu napadnou plnou silou. Pozemská obrana selhává a jedinou nadějí se zdá návrat Hvězdného šéfa... (Ertai)

(více)

Recenze (4)

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nezožerú ani 8-ročné deti, pre ktoré je to zrejme určené... Výbuchy papierových stien, lietajúce taniere ako Fibingerovej disk a triky na úrovni venezuelskej telenovely. Keď točil Koji Ota svoj jediný film, evidentne precenil svoje možnosti aj schopnosti. Nepodarilo sa mi zistiť koľko mal rokov, ale možno sa blížil k puberte. ()

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Au. Tento film byla velmi nezdařilá kombinace seriálu Kamarádi (včetně brýlatého Válečka), Mars attacks! (ovšem myšleného 100% vážně, odpreparované veškeré vtipy) a Tureckých hvězdných válek. Ano, Sonny Chiba, pro někoho mistr bojových umění, zde zamlada nekoordinovaně rozhazoval rukama nohama a vydával to za boj s ufony "na férovku". Jediný zajímavý moment byl, když létající talíř sejmul budovu knihkupectví, na které byla 30 metrů vysoká postava Hitlera s upoutávkou na Mein Kampf. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Užil som si posledných 15 minút, lietajúce taniere dávajú Tokyu ( to mestečko si v 50. - 70. rokoch naozaj užilo svoje ) novú tvár a situáciu môže zachrániť len superhrdina, ktorý sa dopravuje na lietajúcom aute. Pred 30timi rokmi, by som sa na to pozeral možno ináč, ale ja som sa pred 30timi rokmi pozeral nejako aj na iné tokusatsu a kaiju filmy ( GODZILLA a spol. Hondove vesmírne snímky, ako GORATH, BATTLE IN OUTER SPACE či THE MYSTERIANS, plus to ostatné z japonskej produkcie, ktoré mali podobné zameranie ) a ten pohľad mi zostal doteraz a pokladám ich za geniálne komerčné zosobnenie žánru. Tento je pre mňa akousi trpkou skúsenosťou, že nie všetko šlo po masle. Mohlo ísť, nebyť zbytočných infantilných prúserov. ()

Zajímavosti (1)

  • Spíše mladšímu publiku určené sci-fi se stalo jednou z prvních hereckých příležitostí pro hvězdu japonských bojovek 70. a 80. let Sonnyho Chibu; pro širší publikum známý jako mečíř Hattori Hanzō z filmu KILL BILL. (Ertai)

Reklama

Reklama