Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael se vynoří z červí díry ve vzdálené budoucnosti a narazí na tajemného kurýra Booka. Ten jí řekne, co se kdysi dávno stalo s Federací. (Netflix)

Recenze (16)

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu to vypadá, že se z toho stává spíš Star Wars... Což mě je relativně jedno, ale měli by si uvědomit, pod kterou frančízou tohle pouštěj do světa... Bylo to spíš o dobrodružstvích MB, o tom jak statečná dívka vesmír zachránila, omg, tolik záběrů na její útrpný výraz mě fakt nebavilo. A taky teda se úplně netěším na to, jak budeme asi i v příštích dílech koukat jak její kámoš zachraňuje zvířátka.... A kde vlastně ta Discovery je? ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hmm, neviem, co som vlastne prave dopozeral. burnham trek? star michael? stereotypne sci-fi klise, ktore by horsie natocili uz len sestry wachowske, pricom na obranu sestier wachowskych podotykam, ze lepsie by im to neslo ani v case, ked este boli bratmi wachowskymi. museli by totiz pliest z hovna bic. cely prvy diel trpi vyslovnou instantnostou, do ktorej sklzol uz zaver druhej serie. instantny scenar, dej, postavy, humor i cela buducnost. bez stipky originalnosti, sarmu, koloritu. ked je burnhamova rovnocennou sucastou timu (ergo: je jej menej), vsetko klape. ked je az prilis v centre diania, neklape nic. tam, kde ine serialy dokazu ohurit svojou originalnostou a svojraznostou, topi sa discovery v nudnom stereotype a trapnom patose. ach, nech uz su tu orville a picard... discovery zasluzene kraca k najhorsiemu star trek serialu vsetkych cias. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michaelku jsem si nedokázal za dvě série oblíbit a tady se to asi už nezmění... Ten začátek, po přistání přehrávala, až to hezké nebylo a ty její výrazy jsou fakt hrozné. Ne, neoblíbím si ji. David Ajala není špatná volba, v jiných seriálech se mi celkem líbil ale tady toho Hana Sola zatím nevím. Celkově to není Star Trek ani trochu. Připomíná to spoustu jiných postapo a sci-fi filmů/seriálů, ale Star Trek v tom (kromě několika zmínek o federaci) fakt nevidím. Vše ostatní už zde napsali ostatní... ()

Kultak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černoška neumí řídit (jak jinak) a nabourá na skládce chudáka černocha. Oba ztroskotají na opuštěné planetě. Z černocha se vyklube černý Han Solo a z černošky černá princezna Leia (nebo černá Rey?). Černosolo se ukáže být pěkným zmrdem a černoleiu prodá Orionu. To je ale vše prominuto, když se ukáže, že černoch je tak trochu Edward (Twilight) a třpytí se mu čelo. Jo a je tak trochu druid, protože černoši to s přírodou vždycky uměli. Má rád zvířátka a svou morálně pochybnou práci dělá jen proto, aby mohl zachraňovat vesmírné slimáky. Bílí lidé v budoucnosti již neexistují. Jsou jen černoši a Indové... + LGBT-BLM-MZ posádka Discovery. A když mluvím o emzácích, nemyslím tím krásné Bajorany, Vulkánce nebo Betazoidy. Jen vesmírné hnusáky... Už aby začal vycházet ten Pike... ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6/10. Tvůrci opět předhazují zajímavé téma jako v předešlých dvou sériích, bohužel se bojím, že to opět utopějí v blbých rozhodnutích. Posunout děj o 1000 let, tedy někam kam se ještě žádný Star trek nevidal je zajímavý nápad, stejně tak rozpad federace na základě tajemné události jménem ,,požár". No uvidíme co s tím provedou. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama