Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Až takové peklo jak tu píší ostatní uživatelé, to nebylo. Na béčkové poměry v současné době to ještě ušlo. I když to nebylo nic extra, dalo se z toho vyždímat ještě víc. Tento příběh je už dost ohraný. Záporáci byli dost slabí, akce nic extra. Jen když nastoupil na scénu Banderas tak se tu pár zajímavých akčních sekvencí našlo, především ve finále. 3* dávám proto, že to bylo celkem zábavné. Nenudilo to, ani to nebylo moc trapné. Na nic si to nehrálo. Výplachová blbůstka, která mě vcelku zabavila. Víc se v tom hledat nedá. Objektivně je to tak na 2*. Já byl ale nejspíš pozitivně naladěn. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"What a shit night." Béčko pohybující se na pomezí PŘEPADENÍ 13. OKRSKU, SMRTONOSNÉ PASTI a SÁM DOMA. Scénář nepřekvapí, moc nenapne a ani celkově nepobaví, rejža tomu taky moc drajvu, stylu nebo atmosféry nedodal, ale na akci je vidět trochu snaha... Kromě nudného děje mě nejvíc otrávilo, jak snadno se ti žoldáci nechali převálcovat od party platfusáckých sekuriťáků. A Ben Kingsley měl hádám za víkend odtočeno a na ten film zapomněl ještě na place. Na jedno zkouknutí. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Kevin McCallister ze sám doma vyrostl šel do armády odjel na pár akcí a vrátil se jako Antonio Banderas. Šel pracovat do nákupního centra jako noční hlídač a co se nestane? Přijde svědět z ochrany svědků a komandu vrahů. A tak si tam pár hlídačů, kterým velí Banderas pobíhat jak chtějí, hrát si a začnou béčkové žně. Film je blbost ale já mam rád akční filmy a tohle trochu kopírovalo 90.léta takže mě to bavilo i když vím jaká kravina to byla. Ale takových filmů je teď málo a Banderasovi jsem to věřil. 65% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chlápek z ochranky obchodního domu je chycen ozbrojený násilníkem a nevinná mladá dívka, která má právě přednést klíčové svědectví proti jeho šéfovi je ohrožena. Je to dívatelné, ale trochu zmatečné a nezábavné. A všechno jsme to viděli už někde jinde. Béčkové přestřelky jsou umožněny pouze díky tomu, že policie ve městě má zřejmě dovolenou. Chybí tomu poetiky podobných hloupých akčních filmů z 80.let, při jejichž sledování si labužíme, jak je to krásně stupidní. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná past v obchoďáku. Jenom... podstatně horší, no. Přitom zase tolik nechybělo. Když si po úvodním chaosu na dálnici Desrochers vzpomněl, že existuje něco jako geometrie akčních scén, začaly stát přestřelky za to. Má to tempo, je to dramatické, ale postavy občas dostanou mrtvici a pak začnou otvírat dveře, za kterými čeká sniper a podobně. Nemluvě o tom, že co jim občas leze z pusy (především tedy Jemie, jež je vůbec nejslabším článkem filmu), je jak z generátoru patetických hlášek. Popravdě mi přijde, že Banderas, Kingley a McIntyre si svoje repliky sami upravili, protože na rozdíl od ostatních mluví jako lidé, jsou sympatičtí a odvádějí fakt dobrou práci. A někteří z nich mají i příběhový arch. Trochu divné, že tady spíš ochranka kydlí profesionální zabijáky něž naopak (vážně to nemohli být všechno mazáci jako Eddie?), ale to je asi to poslední, co by vám mělo vadit. Spíš je škoda, jak vážně se to bere, protože Banderas opakovaně vykostí několikanásobnou přesilu a jezdí po krámu na motorce, je tady holohlavý maník s cepínem, co leze po stěnách, členové ochranky vyrábějí improvizované bomby a střílejí z luku – mít to pod rukama Joe Lynch nebo James Gunn, byla by to jiná sranda. A možná by tam i vedlejší postavy měly nějaký payoff. Takhle je to jenom spotřební béčko. Solidní, zábavné, ale nijak vynalézavé, bez zajímavého gimmicku nebo nekonvenčních nápadů; zkrátka takové, co už nikdy nebudete potřebovat vidět znovu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno