Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Taková parodie na akční filmy možná by mělo být v žánru připsané i komedie. 4 sekuriťáci a 1 sekuriťačka zachraňuji v vylidněném supermarketu holku co chtějí nějací chlápci zabít. Problém je v postavách jelikož jeden sekuriťák (Banderas) si hraje na Ramba jeden se připosere už na začátku (Mason) jedna ženská má vše na salámu a jeden je nagelovaný imbecil co si hraje na šéfa  jeden umře tak rychle, že nezačal ani vadit  ti co jich nahánějí na tom nejsou o nic lépe. Jeden tam chodí s 2 katanami    přičemž všichni ostatní mají střelné zbraně jeden tam má cepíny a rozhodne se jen tak vyšplhat do toho supermarketu do jedné ženské se tu střílí šípy a ona nic v pohodě nevadí jí to. Ta holka si zde pouští autíčko na dálkové ovládání přičemž kdyby do něho daly bombu (jeden z nich je expert na výbušniny) mají po starostech a navíc jsou tak debilní, že jich nenapadne ho zničit. P.s. kde zmizel ten druhý odstřelovač? P.p.s. co se stalo s tou ženskou co to měla na salámu nepostřehl jsem , že by umřela ? 40 procent ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko, ktoré sa na nič nehraje a dá divákovi presne to, čo chce vidieť - akciu. Krátky úvod v ktorom zúfalý Antonio hľadá prácu, hoc aj umývanie záchodov, aby nakoniec dostal ochranku v obchoďaku, potom rýchly strih a predstavenie (poriadne hnusného) dievčatka a hrdlorezov, ktorí sa behom 2 minút vysporiadali s celým konvojom FBI. Potom nasleduje osudové stretnutie - dievčatko zaklope na dvere a Banderas sa jej ujme. A samozrejme, tím, ktorý ľavou zadnou odrovnal profesionálov má existencionálne problémy v boji so 4 trkvasmi a jedným ex mariňákom, ktorí nie sú ani vyzbrojení. Logika adios a začína akcia, v ktorej skupinka nájomných zabijakov nie je schopná z 10 metrov trafiť svoj cieľ a zmocniť sa dievčatka. Ale aj tak je to lepšie ako napr taký Acts of Vengeance, ktorý bol zabalený do pseudo filozofických úvah. Slabší priemer, ale ako akčná jednohubka celkom ľahko stráviteľné. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sám jsem sekuriťák, tak jsem na to byl docela zvědavej a jakože pár dobrých momentů to mělo a nevím jestli já a moji kolegové z jedné nejmenované bezpečnostní agentury by jsme zvládli to co hrdinové tohohle filmu, ale jinak mě to spíš zklamalo. Po nadšení z výkonu v Postradatelných jsem se těšil na živelného Banderase, ale tady mi přišel takový unavený a bez šťávy jako by to celé odehrál jen z povinnosti. Kingsley se taky nepředvedl a když připočteme tuctovou akci vychází z toho podprůměrné béčko pásové výroby.35% ()

masino 

všechny recenze uživatele

Začalo to veľmi dobre, pripomínalo mi to film Osie hniezdo, avšak čím ďalej sa film rozvíjal, tým viac to išlo do...viete kam. Koniec bol čerešnička. Škoda mohol to byť aspoň priemerný akčný film, ktorý si pozriete keď ste doma úplne znudeny a potrebujete vypnúť pri akcnaku. Toto nie je ten prípad. Absurdita sa posunula na vysokú úroveň... ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo. Jasně, Banderas by mohl mít více akčních pasáží, ale na to jak to bylo postavený já byl opravdu spokojen. Jeden objekt je dycky sranda, tentokrát jde o obchoďák a pár sekuriťáků, někteří jsou samozřejmě ňoumové a holka, která je svědkyní se zde ukryje a lidi, co jí chtějí dostat si jdou pro ni. Takový náměty mám rád a film na svou stopáž krásně uteče a fůrt se tam něco děje. Velký plus je i Ben Kingsley který záporáka si střihl opravdu dobře. Béčkový výplach, který neurazil. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno