Reklama

Reklama

Ztracený ráj: Dětské vraždy v Robin Hood Hills

(TV film)
  • USA Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Pravdivý dokument z devadesátých let o odsouzení tří dospívajících chlapců za vraždu tří devítiletých chlapců, kterou nespáchali. Film ukazuje jak reakce rodin zavražděných, tak rodin obviněných. Dále soudní procesy, které proběhly a odsoudily je bez jakýchkoliv důkazů. (ČSFD)

Recenze (6)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Navzdory závažnosti tématu jde o poněkud nezáživný dokument, který je vražedně, až satanisticky dlouhý (150 minut!!!), přitom 80% stopáže jsou jen suché záběry ze soudní síně. Ale jako doplněk k četbě knihy "Život po smrti" od Damiena Echolse, který se naopak svému vlastnímu soudu téměř nevěnoval (proč taky, když ho ti vidláci odsoudili jenom k smrti, že), je to dobré. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvý zo štvorice dokumentov o neslávne slávnom prípade, nazývanom aj: "Memphiská trojka", kedy bola trojica mladíkov krivo obvinená za brutálnu vraždu troch malých detí "len preto", že v dobe kedy to nebolo v móde, nosili tričká s metalistickým motívom, pričom boli zaškatuľkovaní do kultu Satanistov. Dôkazy, ktoré v danej dobe absolútne hrali v ich prospech, nikto nebral vážne, a tak strávili roky rokúce za mrežami. Treba vidieť, no tretie pokračovanie: "Paradise Lost 3: Purgatory" my prišlo zo všetkých asi najlepšie. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem to vidět už dávno. Kauzu West Memphis Three sleduju už nějakej ten rok a bohužel (i když vlastně bohudík) jsem si dokument pustil až když kluky po letech pustili na svobodu. Já chápu, že je to jih USA. Chápu, že to bylo před skoro 20 lety. Ale za vraždu tří děti odsoudit tři nevinný kluky, co nosili čený hadry, poslouchali Metallicu a jeden z nich se okrajově zajímal o Wiccu (což si soudce přeložil jako Satanismus), to mi přijde fakt ujetý. Dokuemnt se bude líbit těm, kteří vědí o co jde. Kdo nemá tušení o čem tady plkám, hoďte si do Googlu "West Memphis Three". (viděno 23.8.11) ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Hodne silny dokument, chvilemi jsem odvracela zrak (ukazuji se tam i mrtvolky tech deti = pri nalezu nebo na fotkach). Byla to sila sledovat zmanipulovany proces s "odborniky" (Doktorat z Univerzity po internetu) kteri svedcili v neprospech tri obvinenych. Urcite si dnes dam druhy dil! Na rozdil od dalsiho komentare si nemyslim ze dokument se bude libit tem, kteri vedi o co jde. I kdyz o pripadu nemate sajn (k dokumentu jsem se dostala nahodou), tak je tam dobre vysvetleno o co jde (dokument je dlouho, podrobny, ale presto velmi zajimavy). Rozhodne doporucuji. ()

DaweLUL 

všechny recenze uživatele

Dokument od tvůrce který dnes dělá pro Netflix, opět se ukázalo jak je americký justiční systém naprosto zvrácený a odporný. ()

Reklama

Reklama