Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luďka čeká pořádná kocovina. S novou realitou se ale smířit nehodlá. Z nouze začne lhát. Lže synovi Tondovi, své bývalé ženě Iloně, dokonce i kamarádům v Severce. Její majitel Eda také nemá dobrou náladu. Cítí, že v Mostě je něco jinak. (Česká televize)

Recenze (90)

ForGump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Respektuji názor těch, kteří to tady posílají do odpadů či hází minimum hvězdiček, mají na něj právo, ale zdá se mi, že nečetli/neposlouchali ani jeden z rozhovorů dvojice pánů Kolečko nebo Prušinovský, a zároveň nechápou, že se jedná především o žánr komedie, nikoliv drama typu Pustina a já nevím co ještě. Každopádně myslím, že se většina dobře baví u příhod Luďana a bráchy Dáši (mimochodem s výbornými představiteli) nebo se opravdu nemohou přestat smát při zpovědi majitele hospody Edy, který se zase dokázal ztopořit. Všechno navíc podtrhuje vynikající hudební podkres. Dle mého se tvoří legenda mezi komediálními seriály, který je tak nekorektní, že se možná stane těžce akceptovatelným. Tady v tom našem zaplivaném a strašně ustrašeném rybníčku, kde diváci vyrůstali na Chalupářích, Nemocnici na kraji města, nebo Ordinaci v růžové zahradě, se totiž těchto věcí bojíme jako čert kříže. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu slabší než první díl, ale stále dost povedené. Tentokráte to netáhne ústřední partička, ale Schmitzer a jeho senzační past na zlodějíčky. Víc se také projeví Pavel (Dáša) a je tu super ten kontrast toho progresivnismu, transgender a reakcí na to od zabedněných socek z Mostu, kteří se zároveň bojí přiznávat, jak se jim vlastně Dáša líbí, no a kdyby byla cigoška, tak kdo ví... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní smršť. Kvůli nové ségře má Luďa pořádnou kocovinu. Začne lhát všem okolo, včetně štamgastům v Severce. Ta představuje jedinou jistotu. Tedy alespoň nyní. Schází se v ní s jejím majitelem, kterému úplně nefunguje erekce, s alkoholním farářem, který by byl rád za otočení místního kostela, trvale nezaměstnaným podnikavcem, a také Romem, který tady není úplně vítaný, ale jako jediný má vždy na zaplacení. Každodenní realita pochopitelně vypadá krapet jinak, ale určitě se jí to přibližuje víc, než třeba v případě přístupu lékařů v nekonečných doktorských seriálech. Tahle televizní produkce se náramně povedla, tvůrci se nebojí témat, která se běžně řeší u piva, a svérázných názorů a postřehů při tom vypadne celá řada. ()

farky 

všechny recenze uživatele

Po parádne našlapanom prvom dieli druhý posunul latku ešte o dosť vyššie. Dávno som sa tak nenasmial. Tu sa museli všetci zúčastnení teda poriadne vyřádit! Hofmann hrá toho blbca famózne. Jedna lepšia hláška než druhá. Samozrejme seriál tohto typu potrebuje aj rozhľadeného diváka s nadhľadom. Kolečko-Prušinovský, vám to jede vole. Dycky Most! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, Most svou kvalitu určitě má a hlavně se u toho člověk pobaví. Celý tento projekt si na nic nehraje – prostě je to takové „lidové“ se vším všudy. Nechybí humor, erotické jiskření, sexuální i rasistické urážky, nadávky i emoce a hlavně nedělají z lidí debily kupou nelogických kokotin okolo…Každý si tam najde to svoje, někdo se tam dokonce shlédne v nějaké postavě (ty jsou mimochodem dobře napsané) a hlavně Dáša/Pavel (Erika Stárková) má v sobě cosi, co se mi na této herečce líbí (až dosud jsem jí neznal). Jasné číslo jedna je samozřejmě Martin Hofmann a jeho Luďan – to je prostě typický buran a ožrala. Už teď můžu říct, že se těším na další díl. Zatím jsem nadmíru spokojený (moc jsem od toho nečekal…).60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • V momentě, když si Tonda (Filip František Červenka) prohlíží profil Blanky na Facebooku, je přihlášen jako „Martin“, to ale neodpovídá jeho postavě. O chvíli později, když si Tonda pouští video, si lze všimnout osobní složku na ploše se jménem „Martin Voplakal“, který pracuje v České televizi jako rekvizitář. (Leopard105)
  • Tvůrci použili skutečný facebookový profil Blanky (Magdalena Kozáková) kvůli jejím fotkám a pouze ho přejmenovali. Zapomněli ale změnit URL adresu profilu, kterou lze změnit v nastavení. Mohli to vyřešit přepnutím prohlížeče do režimu celé obrazovky. (Leopard105)
  • Pozorný divák si všimne, že když Tonda (Filip František Červenka) si prohlíží profil Blanky na Facebooku, je laptop připojený k Internetu pomocí WiFi, a to v momentě, kdy v baráku nešel elektrický proud. (Leopard105)

Reklama

Reklama