Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál z města Most. Luděk Říha (M. Hofmann) žije v polorozpadlém domě po tátovi. Na jeho opravu nemá peníze a popravdě ani chuť. Dluží šéfovi místního podsvětí Romanovi (L. Noha), jeho bývalá žena Ilona (J. Čvančarová) si vzala Němce a syn Tonda (F. Červenka) se za něho stydí. Navíc ho vyhodili z práce. Jedinou jistotou je pro Luďka hospoda Severka a kamarádi v ní. Majitel hospody „jen pro bílé“ Eda (M. Isteník), exkomunikovaný farář (C. Drozda) toužící po tom, aby otočili přesunutý kostel, který by mohl být znovu vysvěcen, trvale nezaměstnaný Čočkin (V. Škultéty), věřící, že díky svým podnikatelským nápadům jednou opravdu zbohatne a Róm Franta (Z. Godla), jediný, který za útratu u Edy má čím zaplatit. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trefa do černého v případě typu humoru, ale neutáhne to padesát minut, takže to mělo pár hluchých pomalých míst, ale beru to jako start něčeho dobrého, takže v tomto prvním tvůrci přitlačili na pilu a ukázali sociální mikrosvět několika obyvatel Mostu - sprostá slova, buranství, nezaměstnaní, prostitutky, kdy jedna ukáže i prsa, hospoda a Pošta pro tebe s jedním přeoperovaným muže a moderátorkou, která má šaty, které jí dělají širší. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudeme chválit dne před večerní souloží, ale mám takový pocit, jako by pánové Kolečko s Prušinovským dostali od České televize požehnání vystrčit růžky, které u Trpaslíka (r.2016) zůstali schovány pod hodně silným kulichem. První díl jde za hranu, nekorektně glosuje, nemá strach, hrne to jako Jarda Jágr v nejlepších letech….Pošta pro tebe byla TOP. Když se znovu otřu o Trpaslíka, tak je super, že z něj byl draftován Martin Hofmann….to je pán. Navíc na rozdíl od něj funguje i omladina v podobě Filipa Františka Červenky. Skvělí je i Cyril „host vyhazuje vrchního“ Drozda a úplně geniální Vladimír Škultéty. Jak už jsem psal, počkáme, co přinese ráno, ale první krok byl rozhodně levou. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Franto, odpovídej ty. Ty vole, u tebe se předpokládá, že jsi retard. Národ bude spokojenej." Poštu pro tebe jsem viděl přesně jednou, ale kdyby se v ní shledávaly dvojice typu Luďan a Pavel Říhovi, tak bych se na ni asi občas mrknul. Tohle mě prostě bavilo, takže bylo hned jasný, že budu držet úhel i další týdny. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, ale že bych měl nějakou obzvlášť velkou potřebu vidět další díly, to se říct nedá. Humor je trochu na jedno brdo, navíc mi to místy přijde takové uměle natahované. Občas mi to připomnělo Polívkovo Dědictví aneb Kurvahošigutntág, ale nějak nemůžu přijít na to, jestli je to spíše plus nebo minus. ()

ClapTrap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká tvorba? Tohleto? Maximálně mi to vyrazilo všechna slova. Martin Hofmann je vynikající a dvojice Prušinovský, Kolečko, došlo na úplnou hranu všeho možného, možná i nemožného. Humor bude pro někoho odporný, někomu jinému zase naopak skvěle. Osobně se divím tak vysokému hodnocení. Na druhou stranu, já to beru, hodně mě to baví a ještě víc příjemné je na tom to, že to je české. Děkuji. 5* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V maskérně v televizi hraje „Neusínej“ od Petra Muka. Na autodromu hraje „Terra promessa„ od Erose Ramazzotti. Na konci epizody hraje „Wonderful Life“ od Black. (Duoscop)

Reklama

Reklama