Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk Říha sice nedostal nakládačku od Rómů, ale „Snědá tíseň“ se stala přes noc fenoménem. Navíc majitel Severky, Eda, má špatnou náladu. Do jeho hospody přicházejí Rómové. Všechno je špatně… (Česká televize)

Recenze (92)

boni 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl od dílu méně satiry, naopak více té správné propagandy. Teď už jen aby přišel závěrečný opus magnum, ke kterému to prozatím směřuje, kde všichni nenávistní heterosexuální běloši budou hnáni mírumilovnými cikány a ex-transkami, toho času ženami, až za hranice Mostu, možná i České republiky. __ Celé to je jen panoptikum plochých karikatur „white trash“ jedinců, nahrnutých na jednu hromadu, to celé bez ladu a skladu, a až neuvěřitelně trapně nuceným způsobem, a celkově emočně vyprázdněné jak můj tračník po této epizodě. Nicméně stále věřím, že příští díl bude lépe. Ach, ten hloupý optimismus. __ Dycky Most? Díky, ale už mám dost! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mi asi trochu zovšednel a aj tie dobré vtipy sa už nejako opakujú. Táto epizôda sa priliš venuje Snědé tísni a na ostatných nezostáva čas, iba na jeden coming out na záver, ten fakt sadol. –––– Víš co Tonda řek?! Že všechny cikány nemůžeme házet do jednoho pytle. –––– Když chceš být bílý otec Kleki Petra, tak musíš... Na medu... ()

Reklama

ForGump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono se sice řekne lehce, že to je nejslabší díl, ale vzhledem k tomu, co zase zaznělo, si nejsem úplně jistý. Tempo a kadence vtipu je sice pomalejší, byť Chánov United, Kleki Petra nebo Bílej El Cigano vstoupí do dějin. Stále na výší. V kontextu české tvorby ovšem není co řešit. Kolečko a Prušinovský májí totální talent na to jak přenést, byť jenom dikci diaíogu na diváka. 85% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mít vlastní názor v dnešní době, to je strašně nebezpečný." Baví mě ta hysterická linie, ve který se synek mohl vyučit a začít vydělávat, ale místo toho mu znepokojení rodiče asi budou muset platit vysokou školu. Hrůza. Jinak ustavující schůze pod taktovkou bílýho El Cigána byla skvělá a dotace pro Ave Roma se určitě budou hodit. ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná tomu chybět nějaký silnější konflikt. To až moc chtěné směřování k nejpravděpodobnější variantě závěru (Padouch nebo hrdina, v Mostě jsme jedna rodina), s dost over-the-top záporačkou Čvančarovou (ty její repliky jsou tak umělé), mi začíná zážitek ze seriálu kazit. Ale snad se dočkáme ve zbývajících dílech nějakého twistu, či silnějšího momentu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • V čase 42:02 je vidět v odraze skla Luďkova auta mikrofon zvukaře. (rakovnik)

Reklama

Reklama