foto

Klaudia Dudová

  • nar. 2.9.1988 (27 let)
    Levice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se na Slovensku v Levicích. Rodina se brzy odstěhovala do Brna a později do Ústí nad Labem. Od svých sedmnácti let pracovala Klaudia jako prodavačka v obchodě. Má dceru. Kromě Českého lva získala také Cenu české filmové kritiky, Modrého anděla na Art Film Festu v Trenčianských Teplicích a hlavní ocenění na Festivalu evropských filmů ve francouzském Essone.

Nono "prkalil" Prevítová - Svinčíková

Herecká filmografie

2017 Skokan
2016 Nikdy nejsme sami
2014 Cesta ven

TV pořady

2016 Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad)
2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)
Český lev 2014 (TV pořad)
2014 Festivalové minúty ARTFILM (TV pořad)
2005 168 hodin (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace