Reklama

Reklama

Velký útok zombies

  • Itálie Incubo sulla città contaminata (více)
Trailer

VOD (1)

Z dílny otce kanibalského subžánru Umberta Lenziho pochází horor, nepřehlédnutelný pro své naturalistické pojetí a oživení legendy jménem zombie. Na letišti má přistát letadlo s Dr. Kramerem z jaderné elektrárny, kde došlo k nehodě. Letadlo však nekomunikuje s řídící věží a na plochu je přivolána plně vyzbrojená vojenská jednotka. Po přistání se na překvapené vojáky vyřítí z útrob letadla tlupa hladových zombie, které nelze ničím zastavit. A tak si tlupa nesmrtelných monster dát nejprve předkrm v podobě vojáků a potom se neohroženě vydá poobědvat do televizního studia a nemocnice. Cestou zabíjejí vše živé a geometrická řada zombíků se nezadržitelně rozrůstá. Dokáže tyto nechutné nemrtvé vůbec někdo zastavit? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Jednou mě napadlo, že si seženu nějaký film se zombíky. Po dlouhém hledání jsem našel tento. Nalákal mě POMO, který ve svém komentáři uvedl: Pozor! Tentokrát sa nejedná o žiadne lacné béčko, ale o ambicióznu medzinárodnú koprodukciu s davovými scénami, vrtulníkmi a spústou streľby so samopalov! Mé očekávání po přečtení děje bylo veliké. Bohužel jsem velice zklamán. A přitom to tak skvěle začalo. Přistálo letadlo, které nekomunikovalo s řídící věží. Přijeli k němu vojácí a po chvíli z letadla vystupují nesmrtelní zombíci, kteří jsou nezastavitelní a všechny vyvraždí. Začíná opravdový masakr. Po asi 25 min. mě to celé začlo totálně nudit a moje pusa se zíváním otvírala dokořán:-). Za veliký zápor filmu považuji nízko posazenou laťku v podobě děsivé atmosféry. Mě to celé přišlo jako komedie a ne jako horor, kde chodí oživlí nebožtíci. Ani nevím za co dávám 1 hvězdičku! ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

V tomhle dílku jsem hledal alespoň nějaká pozitiva, ale nic jsem nenašel. Směšné masky, pitomí hlavní představitelé, slabý scénář. Hlavní myšlenkou bylo asi ukázat co nejvíce ženských poprsí a litry falešné krve. Chirurg, vrhající skalpel, byl vskutku pro smích. Jinak tuny mrtvých, mraky polomrtvých a nikdo, kdo by je zastavil. Béčko nejhrubšího zrna. 25% ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Na stupidní dialogy jsem si u podobného druhu filmů dávno zvykl. Na nepromyšlené a na hlavu postavené scény a absurdní chování jak by smet. Ale italští zombies byli vždy a budou ti nejlepší zombies na světě. Vždy, když italskému zombie-hororu docházel dech, vše zachránily perfektní masky a zombies nedovedli obsluhovat stroje nebo běžet jako normální lidé, byli prostě jiní a v tom spočívalo veškeré jejich kouzlo, pane Lenzi! Tento film beru jako hodně nepovedený vtip a z mých srdcových filmů si nikdo srandu dělat nebude! :-) ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, jak jsme asi v páté, nebo šesté třídě s otevřenou pusou poslouchali vyprávění jednoho šťastlivce, jehož rodiče vlastnili video, o filmu, ve kterém na začátku vyskáče z vojenského letadla banda zombíků. Teď po dlouhé době jsem film konečně viděl. Musím říct, že mě rozhodně nezklamal, jak se mi to docela často v podobných případech stává. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nad tímto snímkem se snesl malý obláček mystifikace, jelikož všemožné cizojazyčné variace na jeho název obsahují slova „zombies“ či „walking dead“ a přitom tu o oživlé mrtvoly v tom „romerovském“ pojetí vůbec nejde. Řádí tu radiací zmutovaní lidé, kteří sají krev jako upíři a koordinovaně spolupracují, podřezávají krky mačetou a střílejí ze samopalů. Přitom když si člověk doslovně přeloží původní italský název, nedostane žádnou zmínku o živých mrtvých (na druhou stranu italský název částečně vyzrazuje finální dějové překvapení). To bylo jen pár slov k mému mírnému rozčarování, teď už k samotnému filmu. Je to trash. Zle napsaný i natočený parazit na úspěchu Úsvitu mrtvých s hroznými hereckými výkony, děsnými dialogy, úplnou absencí logiky a již zmíněným překvapením na konci, které pohřbívá celé předchozí dění. A ty vykulené oči „nakažených“ na pozadí otřesně udělaných latexových masek byly opravdu k smíchu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Film bol zakázaný na Islande. (Paldiny)

Reklama

Reklama