Reklama

Reklama

Velký útok zombies

  • Itálie Incubo sulla città contaminata (více)
Trailer

VOD (1)

Z dílny otce kanibalského subžánru Umberta Lenziho pochází horor, nepřehlédnutelný pro své naturalistické pojetí a oživení legendy jménem zombie. Na letišti má přistát letadlo s Dr. Kramerem z jaderné elektrárny, kde došlo k nehodě. Letadlo však nekomunikuje s řídící věží a na plochu je přivolána plně vyzbrojená vojenská jednotka. Po přistání se na překvapené vojáky vyřítí z útrob letadla tlupa hladových zombie, které nelze ničím zastavit. A tak si tlupa nesmrtelných monster dát nejprve předkrm v podobě vojáků a potom se neohroženě vydá poobědvat do televizního studia a nemocnice. Cestou zabíjejí vše živé a geometrická řada zombíků se nezadržitelně rozrůstá. Dokáže tyto nechutné nemrtvé vůbec někdo zastavit? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

V tomhle dílku jsem hledal alespoň nějaká pozitiva, ale nic jsem nenašel. Směšné masky, pitomí hlavní představitelé, slabý scénář. Hlavní myšlenkou bylo asi ukázat co nejvíce ženských poprsí a litry falešné krve. Chirurg, vrhající skalpel, byl vskutku pro smích. Jinak tuny mrtvých, mraky polomrtvých a nikdo, kdo by je zastavil. Béčko nejhrubšího zrna. 25% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No hororova katastrofa jaxa patri, presne to je film Incubo Sulla Citte Contaminata. V 80. rokoch vznikalo v Taliansku dostatok zombie filmov, ale tento je z nich asi najhorsi. Ponajprv film ma spatny scenar /zombiky vedia strielat a mysliet ..... LOL/. Reziser Umberto Lenzi /Dum duchu, Paura nel Buio, Sezrana zaziva/ sa asi nijak nehrnul do filmu, podla mna sa mu asi ani nechcelo - a to ma na konte kvalitku Milano Odia - La Polizia Non Puo Sparare. Tak otrasne kamerove triky sa len tak lahko nenajdu. Dalej masky boli priserne, herecke vykony katastrofalne, a logiku film nemal asi ziadnu - strielate do zombies, oni si dalej v pohode kracaju, no ked im nedajboze privriete palce do dveri, hukaju, ziapu a vrestia jak zmyslov zbaveni ....tu mozem napisat len dalsie velke LOL. O nejakej strasidelnej atmosfere pochopitelne moze divak len snivat. Katastrofa se vsim vsudy za 5 % ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie sú to mimozemšťania. Sú to ľudia. Len sa tak nesprávajú.“ Sú to vôbec ešte zombies? Zopár trademarkov tomu napovedá (úder/strela do hlavy), ale väčšinou sa správajú (a vyzerajú) skôr ako... ehm... divní ľudia. A majú rýchle pohyby, dokonca utekajú. Pritom, zabite ma, som si do marca 2010 myslel, že zombies naučil utekať až Danny Boyle. V porovnaní s inými talianskymi zombíčinami (ZOMBI HOLOCAUST, VRAŽEDNÍ VTÁCI) ma to relatívne bavilo, herci fajn, masky fajn, akcia fajn, atmosféra dokonca tiež fajn. Nerazilo z toho také diletantstvo, ako z NOCI HRÔZY a je to príjemne rázne, priamočiare a krátke. Pôvodne som chcel dať až 60%, ale talianske zombíčiny sa na seba strašne podobajú a táto nie je taká výnimočná, ako DÉMONI, BEYOND, ZOMBI 2 či DOM PRI CINTORÍNE. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No těšil jsem na zombi ,ale to co jsem dostal bylo něco horzného? Zombi nejenom ,že jako zombi nevypadají ,ale jsou inteligentní umí lítat letadlem ,řídit auta ,používat převleky a hlavně zbraně jsou rychlý. A chovají se spíš jako upíři než zombi jelikož hlavně sajou krev (někdy poněkud špatně ,když ženě probodne hrudník několikrát a pak jí saje krev z krku kde není ani škrábnutí.) Příběh je poněkud absurdní a mnoho logiky nedává,lidi se chovají jako totální blbci. Ten závěr to trochu napravil ,ale stejně je to spíš slabší "béčko" ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Název filmu by měl jasně odradit diváka, hledajícího tzv. velké umění, intelektuální dumky a poetické rozprávky. Pro mě jde o báječnou osmdesátkovou béčkovku se vším všudy. Prkenní herci vypouštějí stupidní dialogy s téměř nepohyblivých úst, kamenné tváře znají jen výraz absolutního děsu, zejména ženské postavy v momentě ohrožení ( tak jako v řadě podobných filmů) stojí na místě, křičí a čekají na úder a vše doprovází typická italská hudba 80.let - místy atmosférická, místy děsivě diskotéková, libující si v možnostech tehdejšího elektronického projevu. Klátivé primitivní zombie jsou pryč, na jejich místo nastoupily tryskově rychlé a inteligentní zrůdy ovládající jak palné zbraně, tak automobil či letadlo. A pak gore, hmmmm. Uřezávání prsa připomene mistrovy divočejší kousky ( Sežrána zaživa, Ženy od hluboké řeky...), vydloubnuté očíčko Fulciho fláky a rozstřílené hlavy snad všechny italské horrové mistry. A ještě trocha nahoty - než ženskou oběť zmasakrujete, je třeba ji vysvléci. Účastnící natáčení se jistě bavili více než divák, ale jako halloweenská oddechovka to není zlé... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Film bol zakázaný na Islande. (Paldiny)

Reklama

Reklama