Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Recenze (285)

plakát

Temný případ - Série 3 (2019) (série) 

Scéna počínající parádní rvačkou v motorkářském baru a pokračující Dorffovým prozřením, kdo bude do budoucna jeho nejlepší kámoš, mě dostala. Přesvědčivý Dorff to pro mě vůbec celé drží hodně nad vodou. Jinak je to jasný druhák z první série. I tak jsem to zvládl nadvakrát = za mě spokojenost.

plakát

Morituris (2011) 

Nemám nic proti pořádné staromilské kilovačce, ale kopání do dámy mě už docela irituje. Ale i tak mě to vytrhlo z mojí podzimní divácké apatie.

plakát

Frozen (2010) 

No teda! Tak toto je parádní překvapení, nelze nedat plný počet. Je to chytré, relativně uvěřitelné a drží to v napětí až do konce. Co si přát víc...klobouk dolů.

plakát

Urban Explorer (2011) 

Je škoda, že vysoce mňamozní téma tajemna kolem 3. říše skoro v každém snímku vyšumí do ztracena ( zde teda naprosto ). Co je pak na tom, že se jedná v rámci žánru o solidní počin... já se prostě na další sterilní slátaninu s úchylem, co ho baví týrat lidi, dívat nechtěl. Opět zklamání.

plakát

Lesní chodci (2003) 

Sláva aristokracii nezávislých vyděděnců.

plakát

Bůh žehnej Americe (2011) 

Pokud se jenom střílí kolem sebe, tak je vše v pořádku. Moc jsem si to užil. Bohužel to hrozně trpí povrchností, kterou to celou dobu kritizuje. Škoda.

plakát

Hřbitov domácích zvířátek (1989) 

Z pohledu rodiče je to místy skutečná kruťárna, je vidět, že to točila ženská, chlap by to takhle nikdy nenatočil. Genialita knižní předlohy je zde vyvážena luxusním béčkovým lookem, Fredem Gwynneem, bílýma očima kocoura Churcha atd... Jako působivý horor to rozhodně funguje.