Reklama

Reklama

Velký útok zombies

  • Itálie Incubo sulla città contaminata (více)
Trailer

VOD (1)

Z dílny otce kanibalského subžánru Umberta Lenziho pochází horor, nepřehlédnutelný pro své naturalistické pojetí a oživení legendy jménem zombie. Na letišti má přistát letadlo s Dr. Kramerem z jaderné elektrárny, kde došlo k nehodě. Letadlo však nekomunikuje s řídící věží a na plochu je přivolána plně vyzbrojená vojenská jednotka. Po přistání se na překvapené vojáky vyřítí z útrob letadla tlupa hladových zombie, které nelze ničím zastavit. A tak si tlupa nesmrtelných monster dát nejprve předkrm v podobě vojáků a potom se neohroženě vydá poobědvat do televizního studia a nemocnice. Cestou zabíjejí vše živé a geometrická řada zombíků se nezadržitelně rozrůstá. Dokáže tyto nechutné nemrtvé vůbec někdo zastavit? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Pamätáte tú dobu, keď "zombie" gorefesty boli rozsahom a ambíciami veľké, gore poctivé a praktické, korektnosť nebola tak samoúčelné pretŕčaná... Má to tú krásnu "arómu" Dawn od The dead/Zombi 2, typickú, ale geniálnu Ciprianiho hudbu, nezabudnuteľné gore a rýchlo frčiaci dej v neustále sa meniacom prostredí. Záver a "pointa"... No, už som si zvykol. Nijak to ale nebráni vo vychutnaní si tohto klasického kúsku. ()

Gaskin odpad!

všechny recenze uživatele

Ač jsem se snažil, jak jsem chtěl, tenhle film jsem vůbec nepochopil. Absolutně nesmyslná zápletka o nakažlivé radiaci, zombie se objevují v místech bez přístupových cest z čistého vzduchu, apod... Naprosto tupé dialogy typu "já sem generálova dcera a nebudu ho poslouchat, chci jet na chatu zombíci nezombíci" připomínají něco jako "já sem zabiják s velkym nožem a jdu rozkuchat tamtu krvavou bloncku, bacha na mě!".. a co mi vadí nejvíce - naprosto, naprosto špatně vytvořené zombie. Nejen, že běhají, ale jejich svalové koordinace je naprosto bezchybná a očividně mají jakési logicky nelogické myšlení - zombie například otevře výtah ze strojovny jakýmsi kolem, přestřihne telefonní kabel... používají palné zbraně a s bezchybnou nesmyslností uřezávají ženám bradavky a prakticky každé ženě nezapomenou rozepnout košili, než zaútočí. a tak dále a tak dále. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Umberto Lenzi, známý režisér kanibalských filmů Canibal Ferox či Man from Deep River, natočil tento velice netradiční zombie horor, který se už takového ohlasu nedočkal. Proč netradiční? Pokud znáte díla od takových autorů jako jsou Fulci nebo Romero, kteří dali světu několik nezapomenutelných filmů s tímto tématem už jistě znáte odpověď.Hlavním důvodem je ztvárnění samotných zombie. Z jiných filmů o nich víme, že jsou to oživlé mrtvoly bez vůle, které může občas i někdo pomocí kouzel (hlavně woodoo ovládat). Jejich strnulé pohyby a odporný vzhled jim dávají právě to kouzlo, proč je tento žánr tolik oblíbený. Jenže zde na nás vyskákali velmi hbité a chytré bestie, které jsou zřejmě nějakým vývojovým mezistupněm mezi upíry a zombie. Nejenom že ze svých objetí pojídalo maso (což bych ještě bral), ale oni jim i pili krev. Dokázali používat všelijaké zbraně, řídit auto, letadlo a dokonce i přeštípnout elektrické vedení. Tohle je už trochu příliš i na mě, člověka v jehož sbírce naleznete všelijaké filmové blbosti.Samozřejmě jsme se dočkali množství nechutných scén, při kterých se možná někomu se slabšími nervy může zvednout i žaludek, ale velké množství bylo opravdu špatných a vedli mě spíše k smíchu nežli ke strachu. Samotné masky zombie byly jen laciné latexové cetky, které zašpinili ještě vrstvou prachu. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

V tomhle dílku jsem hledal alespoň nějaká pozitiva, ale nic jsem nenašel. Směšné masky, pitomí hlavní představitelé, slabý scénář. Hlavní myšlenkou bylo asi ukázat co nejvíce ženských poprsí a litry falešné krve. Chirurg, vrhající skalpel, byl vskutku pro smích. Jinak tuny mrtvých, mraky polomrtvých a nikdo, kdo by je zastavil. Béčko nejhrubšího zrna. 25% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No těšil jsem na zombi ,ale to co jsem dostal bylo něco horzného? Zombi nejenom ,že jako zombi nevypadají ,ale jsou inteligentní umí lítat letadlem ,řídit auta ,používat převleky a hlavně zbraně jsou rychlý. A chovají se spíš jako upíři než zombi jelikož hlavně sajou krev (někdy poněkud špatně ,když ženě probodne hrudník několikrát a pak jí saje krev z krku kde není ani škrábnutí.) Příběh je poněkud absurdní a mnoho logiky nedává,lidi se chovají jako totální blbci. Ten závěr to trochu napravil ,ale stejně je to spíš slabší "béčko" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Film bol zakázaný na Islande. (Paldiny)

Reklama

Reklama