Reklama

Reklama

Mamka a taťka

  • USA Mom and Dad (více)
Trailer 1

Když davové šílenství neznámého původu způsobí, že rodiče z poklidného předměstí obrátí svou zlobu proti vlastním dětem, Carly Ryan (Anne Winters) a její bratr Josh (Zackary Arthur) musí bojovat o holý život a bránit se surovým útokům ze strany těch, kteří je přivedli na svět (Nicolas Cage a Selma Blair). (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Taylor definitivně potvrdil, že první díl Zastav a nepřežiješ byla prostě absolutní náhoda v jeho kariéře a s Neveldinem si můžou co se zoufalosti týče podat ruce. Tohle mohlo být dokonalé. Jenže potenciál je zadupaný bojácností režiséra ukázat gore vraždy dětí na kameru a tak vše čeho se dočkáme je pár krvavých cákanců, dejme tomu slušná porce černého humoru a dokonalé přehrávání Nicolase, který povýšil level šílenosti na ultimátní hranici. Kdyby měl režisér koule, mohli jsme se dočkat opravdu ojedinělého a odvážného zážitku, takhle máme zase jen šedivý průměr, který zůstal za očekáváním a dílo zkázy dokonal stupidní a utnutý konec. Stejná škoda, jako ta kokotina s Woodem o vraždících dětech. Dělejte tyhle filmy pořádně, nebo se na to vyserte.50%. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Ono to vďaka originálnej premise bolo po istý čas napínavé, chvíľami z toho aj mierne zamrazilo, má to však pre súčasnú tvorbu klasický problém - opäť raz sme videli film, postavený na bombovom nápade, s ktorým sa ale ďalej absolútne nepracovalo. Že ani za mak! Pohodlnosť súčasných tvorcov hraničí s drzosťou a aroganciou voči divákovi. Ste lenivé a povrchné nuly! ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ach jaj.Ak by to bol scifi žáner bolo by to skvelé. Čierny panter odovzdá test v 20 minútovom predstihu, je skvelým študentom. Samozrejme z neho tečie biela krásavica, kým biely študenti školy, rovnako biely obyvatelia sú totálny magori. Čierny panter je nezničiteľný, prežije toho viac ako Steven Segal a rovnako ako on nemá ani len pokrčenú košeľu. K tomu treba prirátať vlajku štátov nacistických pred každých domom a liberalisti zo štátov dosiahli orgazmus. Bežný divák sa pozerá na film, ktorý balansuje medzi komédiou a serióznym hororom relatívne vyvážene a vďaka tomu, že je doplnený o skvelú hudbu celkom pobaví. Záver je však sklamaním a tento námet by si zrejme zaslúžil seriózne spracovanie, pretože podobne ako pri filme Potomkovia ľudí išlo ozaj o celkom dobrý nápad. Ak by sa doňho nevložil liberalizmus a poznámky o Európskej únii. Avšak retardovaným obyvateľom štátov nacistických treba vymyť mozgy ešte viac. Cage v niektorých momentoch pri naháňaní synčeka po dome pôsobil trápne a aj to bolo jedným z dôvodov, prečo film v konečnom dôsledku mierne sklamal. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Je to Sawzall - to znamená, že prořízne všechno." Tvůrce Cranku nebo druhého Ghost Ridera vzal nejspíš z trucu malýho meloucha v podobě týhle brutálně černý, místy až hororový komedie, která... která vlastně nedopadla vůbec špatně. Malej budget jde sice znát a těch několik málo vražd jde mimo kameru, ale má to fajn vizuál, rychlej spád, šílenýho Cage (jemuž po dlouhý době sedla nějaká role), pár skvělejch hlášek ("Je to velký sklep, měli bychom je slyšet kašlat. - A zvracet, chichichi!") a v závěru mega vtipnej twist, kterej tu hru na kočku s myší zase trochu otočí. No a protože je to takhle zábavná honička za zabitím vlastních děcek, člověk odpustí i tu absenci pořádnýho konce a jakýhokoliv vysvětlení ohledně zdejšího šílenství. Za mě teda silná troječka. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Jak už tu několikrát bylo napsáno, je tu docela hodně nevyužitý potenciál , vraždy ty nejdou vůbec vidět , mrtvoly skoro tak ne, je tu pár náznaků , kdy už to vypadá že by s toho mohl být slušnej nářez , ale zůstalo jen u náznaků. škoda kdyby se tvůrci vííc odvázaly, mohl s toho být slušnej masakr, takhle je to podprůměrnej film. Nicolas Cage hraje pošuka a docela mu to sedí. Za mě film s hodně nevyužitým potenciálem. Škoda ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v meste Louisville, Kentucky. (Scraffy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Nicolas Cage v době uvedení filmu řekl, že to je jeho nejoblíbenější film za posledních deset let, který natočil. (BMW12)

Reklama

Reklama