Reklama

Reklama

Jdi svou cestou

Trailer

Obsahy(1)

V touze setřást břímě slávy opustí dospívající popová hvězda Jordan Jaye během turné svůj autobus a potká nezávislou maloměstskou dívku s velkými sny... Popová hvězda Jordan Jaye (Matthew Espinosa) má velký sen - chce žít jako obyčejný teenager. Na útěku před několika nadšenými fanynkami najde dokonalý úkryt i zdráhavou novou kamarádku z malého města, studentku umělecké střední školy Emily Loweovou (Sarah Jeffery). Přestože oba pocházejí z úplně jiného světa, brzy zjistí, že mají společného mnohem víc, než si kdy dovedli představit. V průběhu několika dnů se spolu vydají na nenadálou cestu přátelství, první lásky a sebepoznání, čímž dokazují, že se protiklady možná doopravdy přitahují. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (12)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Takto by dopadol Bieber, keby sa vymkol z autobusu a bol by normálny. Aspoň trochu. Veľmi silno teenske, s tými všetkými peripetiami s tým spojenými a z toho som už je vyrástol. Nič čo by ma oslovilo, nič čo by ma výraznejšie zaujalo. 1 z 5 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Teenagerovský výchovný doják. 1) 19letý Matthew Espinosa (pop star Jordan Jay) je milý, ale nepůsobí moc osobitě ani moc sexy. 2) Prázdné kecy ani hudba jako z psychedelického filmu mě nezaujaly. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

No .. keby hlavnú rolu hral naozajstný herec a koniec by bol taký, ako by bol v skutočnom živote a bolo by tam trošku menej tej muziky, tak dám dve hviezdy. Alebo vlastne nie, ale niektoré zábery kamery veľmi pekné. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama