Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

heyda 

všechny recenze uživatele

Tady se ukazuje, že ani známé tváře francouzských komedií, neudělají automaticky dobrý film, pokud je příběh tak ohraný a scénář tak trapně napsaný. Je to škoda, protože to šlo udělat mnohem lépe. I tak, že bych opomenul ten ohraný námět. 1 hvězda je za pár momentů, kdy scénárista překvapil a nasadil tam překvapivou scénu, ale v porovnání s filmy jako je Léto all exclusive nebo Co jsme komu udělali to výrazně zaostává. 30% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s francouzským Owenem Wilsonem. Ty americké se z kin tak nějak vytratily, tak pevně doufám, že díru na trhu perfektně vyplní právě ty frankofonní. Komu uniklo v kinech, mohu doporučit i domA, zejména kvůli všemožným popkulturním narážkám, které mne pobavily zdaleka nejvíce. Hlavně ta ze Star Wars! Sympatických 7/10. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Fakt skvela komedia, ktora mala super tempo. Obcas vam obraz zahltia totalne absurdne sceny, z ktorych jednoducho nechapete. Ok, v ramci zanru akceptovatelne a miestami som sa aj bavil. Samotny film bol fajn, malo to napad, aj povestnu iskru francuzskej komedie. Co som cakal, som aj dostal. Elodie Fontan je velmi pekna baba, no bavilo by ma to aj bez nej. Ona je taka ceresnicka na torte. Skoda, ze dej sa len okrajovo dotykal jeho predmetu podnikania. Pozrel by som si viac pokusov o dokonale alibi na mieru. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau a jeho partia francúzskych komikov si strihli opäť jednu z ich povestných komédií. Ide opäť o absolútnu blbinku, ktorou zabijete jeden maximálne dva večery ak sa donútite si to pozrieť znova. humor aj scény sú vtipné ale keby som film pozeral znova nemá ma moc čím prekvapiť a nedostane sa ku mne potrebná emócia ktorú by som potreboval. Podobné pocity som mal aj pri predchádzajúcom filme ktorý som s touto partiou pozeral a je pravda že som sa dobre pobavil ale keď som film dopozeral nezanechalo to vo mne žiaden pocit toho že sa oplatí film pozrieť si znova. Moje pozitívne pocity zdvíha Elodie Fontan , ktorá je vážne nádherná herečka a jej prítomnosť dodáva filmu potrebný sexappeal. Bez nej by to bola vážne iba pánska jazda. Na základe týchto pocitov musím zhodnotiť že sa jedná o priemernú komédiu a pre to musím dať aj priemerné hodnotenie. 45% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Francouz Lacheau chce být jako Američan Sandler, ale vychází mu z toho komedie spíše německého ražení, což je sám o sobě varovný signál o velikosti prsních svalů Chong Liho. Narkolepsií v dodávce a vysazením před penzionát končí výčet vtipných momentů, zbytek je poněkud bezradná snaha o bláznivou komedii, která se navíc rozkládá ve své romantické složce. Schválně si tipněte, jestli padne věta: „Slib mi, že mi nebudeš lhát..“ Se vzpomínkou na Belmondovy Veselé Velikonoce, kde se také předly pavučiny lží, ale o poznání inteligentněji, jsem zamáčkl slzu a sám sebe se zeptal, jestli je nyní nutné, aby agresivní kočka napadla visící varlata a hořící pes letěl nákopem do bazénu. Asi je.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • 12.12.2022 oznámil režisér Philippe Lacheau na Twitteri očakávané pokračovanie tohto úspešného filmu. Zároveň dodal, že "dvojka" bude novou verziou príbehu s nečakanými zvratmi. (Arsenal83)
  • Philippe Lacheau strávil osem mesiacov dodržiavaním diéty a fyzického tréningu, aby nabral 8 kg svalov pre rolu Nickyho Larsona. (Zeker)
  • Ve filmu je vtipně ztvárněn souboj se světelnými meči v karavanu, známý z filmové série Star Wars. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama