Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (135)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Úplně normální romantický film, který mě 40 min.nudil. Jednak se neodehrávalo nic co by mě zaujalo a stále jsem čekala nějakou mimořádnou situaci dvou rozvodových právníků. Musím říci, že Redford ve filmu "Orlové práva" měl větší charisma než zde Pierce BROSNAN. Je pravda, že je to pohledný muž, ale o jeho hereckých kvalitách... no jsou bezesporu lepší. Julianne MOORE se tvářila neustále moc kysele a jakoby nevěděla co vlastně chce. Ne ničím mě tento film nezaujal, pardon, snad jenom překrásnou krajinou Irska a jeho folklorem. To bylo těch zbývajících 45 minut. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Julianne Moore je moje kočka a múza, její krásnej pohled a neodolatelnej úsměv mě dycky dostane z křeče a je mi u filmu hned líp. Pravej opak je Pierce Brosnan. Z toho vzniká průměr. Za předvídatelnej a nezajímavej děj odečítám bod a za málo humoru taky. (Trapný bylo, že se vždy někde, resp. všude potkali úplnou náhodou). To bych se dostal na 1 hvězdu, ale to se mi zdá málo. Prostě: suchý megahovno u prdele z toho odporem nemám... ale kaštan by se tam našel... chch, hnus, co? chchch (pro nechápavé pointa: sice to nestojí úplně za hovno, ale za takovej malej boban jo...) ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Určitě nekoukám na romantické komedie často a rád, ale když jsem neměl na vývěr a dívat se musel, tak to nakonec nebylo tak hrozný. Docela mě i bavilo, jak vzorňačku tenhle Colombo pořád stíral a byl sexistickej... scénky s rockovýma hvězdama a finále bylo ale hodně slabý. Přesto tomu těch 60-65% dávám. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Hned po prvních pár taktech jsem si řekla, že ta zrzka má rajc, umí hrát, ale není komediant. To Pierce, který coby Bond už začínal fotrovatět, byl tady opět zarostlej neoholenej kluk se špatně uvázanou kravatou a šarmem. Nic moc náročného, tohle pošťuchování dvou rozvodových advokátů, ale spolu s rockovou Audreynou matkou a irským folklorem...... se to nechá rádo vidět. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mohou dva starší rozvodoví právníci během své práce stojící proti sobě najít k sobě zalíbení, které se zákonitě zvrhne ve vzájemnou lásku? To napoví tento striktně romantický příběh obsahující svoji typickou žánrovou šablonu. V hlavní roli Pierce Brosnan a to rok po té, co ukončil svoji filmovou kariéru coby James Bond a Julianne Moore, pro kterou to byl naopak už takový filmový standard. Příběh má vše podstatné. Dvě postavy plných protikladů bojující proti vzájemné přitažlivosti a odhodlání, které nakonec stejně dopadne tak, jak to dopadnout prostě má. Pierce tu ve své roli vypadá, jakoby se chtěl jednou provždy vymanit z bondovské škatulky a Julianne jakoby mu v tom měla pomoci. Jestli se povedlo zůstává pouze na divácích. Snímek je plný dialogů, sérií různorodých událostí, lehké letní atmosféry a pro jistotu také mírného humoru, aby z toho náhodou nevyběhla nějaká zapšklost. Což o to, patřičnou energii a atraktivitu to má, ale přeci jen jakoby tomu ještě chybělo určité nadšení a prozíravost. Tak či onak, jako odpočinkový snímek není špatný, ale raději z toho zase až tak moc neočekávat. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Peter Howitt si střihl malou roličku na začátku filmu, kde se objevil jako klient Pierce Brosnana - manžel v rozvodovém řízení. (HappySmile)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)
  • Režisérem měl být původně Michael Caton-Jones, který ale na poslední chvíli odešel kvůli tvůrčím neshodám. (HappySmile)

Reklama

Reklama