Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 2 díly měly náběh na skvělou sérii, ale zbytek se teda hodně nepovedl. Absolutně nezajímavé postavy a celý děj, diváka nemají čím zaujmout ať už charaktery, tak zbytek příběhu a co se vlastně bude dál dít. Předvídatelné, nelogické a nudné, čistě jenom těžící z Bernthala jako Punishera. Konec nudný, víceméně série ani neměla finále, jediná scéna z celé sérky, co stojí za zmínku, je rvačka v posilovně. Strašné zklamání oproti první sérii, která byla nekompromisně drsná a zajímavá. ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. O chlup slabší, jak první série, ale pořád velká parádička. Frank je daleko rozmanitějším charakterem a akční sekvence se nebojí jít na totální dřeň. Hlavní zápletka však už není tak nosná a některé vedlejší postavy si neuhájí svou pozici - globálnější scénář paradoxně uškodil, takhle má druhá série daleko víc prádznějších míst a tempo se díky tomu krapet drolí. ()

Reklama

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních 6 dílu je trochu chaotických, dva nepřátelé, boj na dvou liniích. Souboje Franka jsou tou silnější stránkou, ale to bohužel nestačí. Série je uměla natahovaná, ideální bylo 10 dílů. Koho sakra zajímá nějaký pánbíčkář, John Pilgrim mě sral už od prvního scény, v které se objevil. Nedá se to popsat, ale je to fakt kokot! Jo a ty flashbacky, grrrrrrrrr. Čekal jsem tedy na konec, že přijde nějaké wau, ale to nepřišlo. V porovnání s první řadou je to zklamání, ať už konce Billyho nebo souboj s rodinou budoucího prezidenta USA. Rozběhnuté to měli skvěle, ale nedotáhli to. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"HEJ. JÁ CHCI TANCOVAT." Slibný námět série (normálně tyhle násilné implementace otcovských pudů moc nemusím, tady to ale sedí), slibný záporák, leč ani jedno nevyužito v míře, v jaké bych si představoval. Viním potřebu dotáhnout stopáž na 13 dílů, to fakt nemělo šanci. Samozřejmě se to celé rozplizne, i s tou Frankovou nekompromisností je to tak napůl, škoda. Úplný závěr série už mým představám vyhovoval lépe :-) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria 75%. Trošku sklamanie pre mňa. Čakal som viac ako len kopu kecov a milión priestoru pre psychopatického Princa Barnesa Kaspiana, ktorý je nie len nevýrazný ale aj otravný. Navyše si to s Frankiem ani nerozdá na férovku a na to som čakal celý čas. Celkovo čo sa týka druhej série ma moc postavy nebavili (Amy, John, Krista), aj akcii sa mi zdalo, že ich je pomenej, ale keď už na ňu dôjde aspoň to stojí za to. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje v 9. minutě, je „Drunkard's Prayer“ od Chrise Stapletona. Ve 42. minutě pak hraje „Fortunate Son“ od Cat Power. (Duoscop)
  • Poslední den natáčení soubojové scény v baru Jon Bernthal hodil omylem na pravou nohu kaskadérského koordinátora stoličku, který následně musel do nemocnice. Při interview Jon Bernthal se smíchem řekl: „Měl jsem někoho s kým jet do nemocnice. (DarweyD)

Reklama

Reklama