Reklama

Reklama

V nemilosrdném světě politických stratégů je Elizabeth Sloaneová (Jessica Chastain) nejvyhledávanější a nejpůsobivější lobbistkou z celého Washingtonu. Elizabeth, která je proslulá jak svou mazaností, tak i skvělými výsledky, je vždy poháněna touhou zvítězit za každou cenu. Když se však postaví doposud nejsilnějšímu oponentovi své kariéry, zjistí, že vítězství může přijít příliš draho. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (288)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jessica Chastain je skvělá herečka a snímek "Miss Sloane" na to sází. Je to ona, kdo na sebe strhává maximálně pozornost, a to vlastně ve všech kreacích, Jsou zde další výteční herci, i některá ta legenda, ale je to ona, kdo září. Je škoda, že podobně nedovedl zazářit i scénář, který je na konci už jen pohádkou. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Napriek istým výhradám, musím tu vzdať hold americkej demokracii. Pokiaľ totiž schválenie návrhu zákona spočíva v USA na presviedčaní jednotlivcov, je to ok. Nech sa to deje akýmikoľvek špinavými prostriedkami. Tie sa na presadzovanie záujmov totiž používajú všade. Zmenu by predstavovala len zmena systému. O tejto možnosti sa vééľmi jemnou poznámkou obtrie v záverečnej reči aj pani Sloaneová. A ktovie, či by taká zmena systému neviedla len k horšiemu. Poznámka: Vo východoeurópsko-balkánskych džamahírijách na presadenie zákona úplne stačí, ak vhodne presvedčíte (uplatíte), sťaby lobista, predsedu strany. Všetci jeho poslanci hlasujú následne podľa jeho pokynov. Ako poslušné ovce. Netreba sa namáhať s jednotlivcami. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Až také sklamanie som nečakal. A to tam hrala moja obľúbená Jessica Chastain a to tu bola skoro najsympatickejšia zo všetkých jej snímkov. Veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by túto snímku pozdvihlo až na príjemný priemer. Herci sa veľmi nepredviedli a o nejakých hereckých výkonoch sa nedá ani polemizovať. Koniec koncov, nehrá tam nik známy. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo neskutočne vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nezáživné a celkovo scenár a príbeh boli jedno veľké sklamanie. Však ono už téma je o niečom. Neviem či to pripisovať aj tomu, že som od toho veľa očakával, ale ja som sa len a len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Takový ten vděčný film o vnitřně rozbitém člověku, který je tak moc v prdeli, že vlastní morální příčetnost plně podřídí kariérnímu postupu. Na takové svině je vždycky radost koukat. Ten patetický proslov v závěru si tvůrci klidně mohli odpustit, ale jinak to byla slušně napsaná jízda plná známých tváří. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Dokonalá syntéza obsahu a formy. V podstatě nulová výtka k řemeslnému zpracování. Skvělý střih, rytmus, kamera, vše podléhající funkčnosti celku. Děj, který pokaždé v tom správném momentu vytáhne z rukávu ty správné nové karty a ohromně zajímavá hlavní postava v nekompromisním podání Jessicy Chastain (která je mimochodem ohromně hot, ale dramaturgický rámec jí zcela správně nikdy nenechá spadnout do polohy levné sexy dominy, jak by se to občas nabízelo). Opravdu výborné politické drama (za poslední roky bezpochyby jedno z nejlepších) s jaksepatří drtivým finále. 9/10 ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Značka piva, ktorú pije Elizabeth Sloane (Jessica Chastain) počas večere v čínskej reštaurácii, je Tsing Tao. (zajo91)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v USA, celé natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Ontario, predovšetkým v hlavnom meste Toronto. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama