Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom osamoceném letišti zjistí sedm znepokojených cestujících, že jejich let byl odložen kvůli vánici. I přes jejich prosby pilotka Cathy Garrett (Chase Masterson) nemůže odletět dokud bouře nepoleví. Nespokojení pasažéři ale brzy utichnou, když dorazí eskorta s vězněm Jackem Edwardsem (Bruce Campbell) obviněným z vraždy. Jejich transport havaroval na dálnici při cestě do vězení. Cathy se marně snaží uklidnit cestující, ale telefony nefungují a ve vysílačce jen praská. Zanedlouho se ukáže, že to je ten nejmenší problém. Daleko větší nebezpečí se totiž skrývá mezi nimi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Jino 

všechny recenze uživatele

Vím, že to bude znít blbě a dokonce se za to i trochu stydím, ale mě se Invaze (jinak kromě samotného námětu i směsice filmů Věc a Černočerná tma) jistým způsobem líbila. Nevím, co je v tomto filmu horší, jestli levné počítačové triky, odfláklý scénář - dementní dialogy, herecké výkony anebo samotná režie Seana S. Cunninghama, ale vím, že mě to přišlo všechno tak nenuceně zábavně podané, až jsem několikrát dostal záchvat smíchu. A to z velké části i díky kultovnímu statusu Bruce Campbella (nee, to není člověk, to je při nejmenším polobůh), který jako vždycky hází hlášky po celém okolí. Za celkovou naivitu a trapnost přecházejí do zábavné taškařice, dávám, objektivní hodnocení zkreslující, tři hvězdy. ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Těžce nahlouplé divadélko s Brucem Campbellem v čele. Musím říct že se jedná opravdu o tzv. "film k trávení" protože ležet u něj po dobrém obědě je maximum co se u něj může stát nebo co ve vás vyvolá.Taškařice natočená seschlym stylem, kterej je proloženej haldou televizních nešvarů a koncem k smíchu.Ale zase pravda že se tomu jeden aspon zasměje. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

... a tím problémem jsou hodně zlý a vzhledově "nesympatičtí" kolonizátoři z jiné planety. V Invazi spojili své síly dva veterání hororového žánru. Režisér pátků třináctého Cunningham se tu sešel se zombie bijcem Brucem Ash Campbellem. A vůbec to nedopadlo špatně. Mateřské studio Cunninghemovi evidentně moc nevěřilo, protože mu nechalo natočit jen nízkorozpočtový televizní film. Ale to nevadí. Tato komorní záležitost se docela povedla. Film jede podle tradičních šablon. Tak trochu ve stylu Carpenterovi The Thing. Ale stále má slušný spád a Bruce pořád umí. ()

Ace 

všechny recenze uživatele

Na malem letisti uvezni snehova vanice skupinu cestujicich a jednoho odsouzeneho vraha, husta atmosfera jeste vice zhoustne pritomnosti cehosi mimozemskeho. Podobna snaha jako ve filmu "The Thing". Herecke vykony nebyl ten nejvetsi problem, ani hruba struktura scenare (ackoliv neoriginalni) co film opravdu srazelo byla cela rada nelogickych detailu, slabsi atmosfera, reakce a uvazovani postav. Na televizni sci-fi slusna uroven. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud to byl pilotní díl nízkorozpočtového sitcomu s názvem Dementi v letištní hale, tak nemám sebemenších připomínek. Pokud to ovšem byl pokus natočit něco ve stylu Carpenterovy Věci, tak tahle směšná sračka zavátá děsivými hereckými výkony s ní měla společného leda tak sníh za okny. Doufám Bruci, že sis odnesl scénář domů a vlepil všech těch 6 stránek do Nekronomikonu. Zlo ke zlu... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno