Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka štyroch kamarátok z detstva sa rozhodla byť konečne po rokoch spolu, a tak si naplánovala úžasný víkend, ďaleko od civilizácie, v lone divokej prírody. Babská jazda má však už hneď od začiatku problémy. Najprv musí skupinka vyše štyroch hodín čakať na poslednú z nich, Nancy (Jamie Bernadette), aby dotyčné dámy s prekvapením zistili, že nedošla sama, ale s kamoškou z práce, Annie (Sharron Calvin), ktorú nik z ostatných nepozná. Ťažké chvíle však nastanú až na ďalší deň, po adrenalínovej zábave sa rozhodne vyhladnutá skupinka zájsť do najbližšieho mestečka, dobre sa najesť. Do cieľa však nedôjdu, Daniela (Katie Carpenter) dostane nápad urobiť si v tunajšom lese ešte nejakú kratšiu túru. Po krátkom presviedčaní skupinka súhlasí a vyrazí za poznávaním krás prírody. Že to nebol nápad storočia, zistia už čoskoro... (beso74)

(více)

Recenze (19)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Doterajšie horory režisérky boli pomaly až nesledovateľné, tu však vidím výrazný krok vpred. Horor o skupinke dievčat, ktoré sa vyberú na výlet do prekliateho lesa, z ktorého sa nemôžu dostať a jedna za druhou umierajú. Takého lesné kúsky môžem. Film je navyše pekne nasnímaný a vynikajúco buduje atmosféru (výborne využitá zvuková stránka), navyše herečky ma neotravovali, aj keď ich konverzácie neboli vždy bohvieako inteligentné. Zase na druhej strane samotné úmrtia nestoja za nič - väčšinou sú mimo záber, a akonáhle má dôjsť k nejakému gore, tak logicky neukážu dokopy nič, ináč by to bolo na smiech. Pridať viac mŕtvol, trochu popracovať na maskách, pritvrdiť a bolo by to super. Ináč sa nesťažujem, s hlavnými hrdinkami sa dalo súcitiť a veľa atmosférických snímkov tu v poslednej dobe nebolo, takže trojka v pohode. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Horo působí hodně amatérský, ba co více, jako bych z něj cítil lenost. Herci jsou otřesní, hrají naprosté dementy a nechce se mi věřit, že mají nějakou hereckou školu. Myšlenka celého příběhu není špatná, ale naprosto vyznívá do prázdna, neboť se topí v dialozích, stupidním uvažováním postav (nabírání vody do termosky proti proudu říčky, vrcholem rukavice, která proudem ubíha 1 km v hodině v hloubce 4 cm, no prostě nedostižná záležitost) a nic nepůsobí uvěřitelně (klacek v noze, haluze o síle slámy místo lana). Když už je vše na filmu debilní, tak se aspoň vyvaruji těchto stupidit, bijících do očí. U amatérských hororů si cením, že se aspoň vyblázní na gore scénách, ale i tady film selhává. Vyloženě ztráta času......1/10 ()

Reklama

Silviaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Už pri prvých minútach som tušila, že s týmto nebude niečo v poriadku. Začnem asi tým, čo na All Girls Weekend bolo relatívne ok - námet - ale keď sa na tým hlbšie zamyslím tak vôbec nebol schopne uchopený, a teda v podstate pochováva sám seba. Teraz prejdem k tomu, čo bola katastrofa - všetko! Kamera (celkovo vizuálna stránka ma v niektorých momentoch neskutočným spôsobom zarážala), postavy, dialógy, maximálne stupídne správanie sa postáv a ich vnímanie celej situácie, prostredie (lesy v hororoch milujem, je to veľmi vďačné prostredie, ale v tomto prípade dokonca ani les nefungoval!!!!), vraždy (alebo prirodzené úmrtia? Akože "zabije ma lístie"). Ak ostatní užívatelia TOTO popisujú ako zlepšenie oproti predchádzajúcim snahám tvorkyne, tak to by som asi pri jej predchádzajúcich snahách spáchala samovraždu. Čo najskôr zabudnúť..... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "All Girls Weekend" má docela dobré nápady. To, co se zde popisuje, má skutečně skvělé scény a vy si uvědomíte, že se tohle mohlo stát, že za těch podmínek by bylo logické jednat zrovna takhle. Jenže - a to se mi to moc často nestává - v tomhle případě mě prostě odradily špatné herecké výkony, které mi kazily dojem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pointa celého příběhu zase nebyla tak úplně špatná a místy mi docela seděl laciný syrový vizuál, ale tím to haslo. Půlka filmu se vlastně zabývá představováním aktérek a ta druhá jejich trdlováním po lese, během něhož jedna po druhé odpadávají. A i to je nuda, protože napětí neexistuje a na pořádné gore nebyly prachy, takže vše je jen o náznacích. Aby toho nebylo málo, je to celé zahrané naprosto příšerným způsobem a jen Bůh ví, jak probíhal casting. Bída. 10% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V úvodnej scéne sú na stene v obývačke zavesené postery k všetkým trom hororom, na ktorých doteraz režisérka pracovala. (Marceloo)
  • Ve filmu hrají pouze herečky. Jediný muž ve filmu je pouze na obrázku. Jediný zástupce mužského rodu ve filmu je kocour. (kellne)

Reklama

Reklama