Reklama

Reklama

Naše Nataša

  • ruština Nasha Natasha

Obsahy(1)

Záběry z koncertů i ze zákulisí zachycují turné uruguayské hvězdy Natalie Oreiro, která vystupuje před davy fanoušků po celém Rusku. (Netflix)

Recenze (3)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kult Natalie Oreiro bol doslova svetoborný! Ja osobne som síce Divokého anjela nevidel, ale latino pesničky o láske od Natalie som si celkom obľúbil. Ani neviem, ako som sa k tomuto dokumentu vlastne dostal, ale pre zmenu bolo fajn vidieť niečo také optimistické a plné energie. Natalia je neuveriteľne sympatická žena s charizmou a úžasnou vnútornou energiou. A taký bol aj tento dokument, ktorý mapoval jej turné naprieč Rusko. Úžasné, koľko radosti dokázala rozdať medzi svojich fanúšikov. ()

Maura 

všechny recenze uživatele

Natalia Oreiro bola pred 20 rokmi kultom aj v našich končinách. To, že masívne prerazí aj v Rusku, však nečakal asi nikto. Napríklad ja som si najprv myslela, že ide o dokument o imitátorke Natalie z východu, preto ma príliš nelákal. Po vzhliadnutí konštatujem, že Nashu Natashu sa oplatí vidieť. Nielen pre sentiment, ktorý iste vyvolá vo fanúšikoch a fanynkách Divokého anjela, ale aj pre poetiku, ktorú prináša cesta vlakom na turné nekonečne rozľahlou a chladnou krajinou, zábery na bohom zabudnuté miesta a všadeprítomných čeburaškov. ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Možná je chyby na mé straně, protože jsem do toho šel s nesprávnými očekáváními. Čekal jsem sondu do toho, proč je nikterak výrazná zpěvačka z jižní Ameriky, která zažila větší popularitu už někdy před dvaceti lety, stále populární a vyžadovaná na druhé straně světa. Nějaký pohled na to, jak k tomu došlo a jaké jsou příčiny (krachu). Něco ve stylu Sugar Mana. Tohle je ale něco úplně jiného. Jedná se o absolutně jalový dokument, který nabízí střípky z turné a pak také nějaké informace o minulosti a mládí zpěvačky. Ale samozřejmě jen takové ty správně pozitivní informace, nic nad čím by se muselo přemýšlet. Prozkoumání důvodů popularity se velmi mírně nakousne, ale vrhne se to v podstatě jen do oslavné ódy od fanynek. Když už alespoň záběry z turné nabídnou něco zajímavějšího, jako problém s platbou, tak je to velmi opuštěno bez jakéhokoliv rozřešení.  Tohle je opravdu jen pro zaryté fanoušky Natálie Oreiro, ne pro někoho, kdo se chce dozvědět jakoukoliv přínosnou informaci. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Pracovná verzia filmu mala premiéru na Moscow Film Festival v roku 2016. Úplne nová o 20 minút kratšia verzia bola uvedená 6. augusta na Netflixe. (dwdb)

Reklama

Reklama