Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michal udělal chybu, kvůli které má teď Fišer problémy. Michal musí ale hned řešit jiný případ. Oběť byla zavražděna na svoje narozeniny, Matyáše Pachla pravděpodobně někdo prohodil vitrínou. Aby Michal s Juniorem dopadli pachatele, budou muset zorganizovat akci v kasínu, které se s potěšením zúčastní také Táňa. Junior se dostane do Fričovy léčky a přes něj se Frič snaží vydírat Michala. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Co se mě týče je to dobrý český kriminální seriál a rád se k němu vždy jednou začas vracím

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

JB001

Už se chystá 5. série. Já ten seriál mám docela rád. Humor docela funguje, případy nejsou všechny úplně pitomé, Matásek i Polívka jsou fajn, a režie i práce s kamerou jsou na české poměry velmi nadprůměrné. Navíc okořeněné o výborný soundtrack. Horší je to pak po příběhové stránce, protože to je takové kde nic tu nic.. No a pak jakmile dojde na nějakou akci tak to působí spíše jako parodie natočená dětmi ze základky. Což vzhledem k tomu jak dobře je natočený zbytek seriálu působí jako pěst na oko a je to fakt škoda.

JB001

JB001 (hodnocení, recenze)

Čekal jsem, že závěrečný díl bude nadprůměrný, ale bohužel se tak nestalo. Doufejme, že to je definitivní konec. 4 série byly až moc

na příspěvěk reagoval dragon94

rammillies

rammillies (hodnocení, recenze)

Black Jack v casinu úplně nesmyslný,BJ se hraje s 6 balíčky po 52 kartách - 312.Karty dealer rozdává karty z "boty" nebo z míchací mašiny,ne z ruky.Označení karet není ani v jednom případě na lícu karet možné vidět.Z ruky se rozdávají pokerové hry - 1 balíček s 52 kartami.

Reklama

Reklama