foto

Jaroslav Fuit

  • nar. 1975
    Litoměřice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jaroslav Fuit vystudoval v letech 2000–2004 režii na FAMU. Za svůj krátký školní film Bez-vlasy získal cenu za režii na Famufestu 2003 a cenu Silver Lion na Golden Lion Film Festival v Tchaj-peji. Věnuje se i režii televizních seriálů (Letiště, Comeback, Přešlapy), reklamních spotů a hudebních videoklipů. Jeho celovečerní debut Dvojka vychází z jeho školního snímku Světlu vstříc. Filmografie: Cizinci v čase (1996) – nedokončený celovečerní film; krátké filmy: Poplach (2001), Bezejmenní (2001), Bez-vlasy (2002), Světlu vstříc (2003).

Zdroj: MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2009 Dvojka
2003 Světlu vstříc (studentský film)
2002 Bez - Vlasy (studentský film)
2001 Bezejmenní (studentský film)
Poplach (studentský film)
1998 Cizinci v čase

TV seriály

2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Místo pro neklidnou duši (S12E66)
Bezmocný chudák (S12E65)
Občanská válka v Kamenici (S12E64)
další epizody (8)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hodně štěstí, Ježíšku (S12E34)
Vaše noci mají křídla (S12E33)
Tonoucí se stébla chytá (S12E32)
další epizody (12)
Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (E08)
Alibi na míru (E07)
Fotbal nemá logiku (E06)
další epizody (8)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Brutální žihadlo (S01E12)
Na falešnou notu (S01E11)
Bez hlavy (S01E10)
další epizody (8)
2015 Kancelář Blaník (TV pořad)
Cykloblanka (S03E06)
Naše vaše televize (S03E05)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Skleník (S04E15)
Slečna smrt (S04E14)
Letiště (S04E13)
další epizody (11)
Marta a Věra (TV seriál)
Konkurz (S01E08)
Večírek (S01E07)
Vstřebávání (S01E06)
další epizody (8)
2013 Terapie II. (TV seriál)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Terapie (TV seriál)
2009 Comeback (TV seriál)
Prohozz (S01E25)
Scrabble trable (S01E21)
Mrtvý muž (S01E19)
Přešlapy (TV seriál)
2008 Comeback (TV seriál)
Giganti (S01E11)
Lexa a porno (S01E10)
Modelka (S01E09)
další epizody (6)
2006 Letiště (TV seriál)

TV pořady

2013 Křižovatky života (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 Xindl X - Štědrý večer nastal (hudební videoklip)
Xindl X - Štědrý večer nastal (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Dvojka
2002 Bez - Vlasy (studentský film)
2001 Bezejmenní (studentský film)
Poplach (studentský film)
1998 Cizinci v čase

Hudební videoklipy

2012 Xindl X - Štědrý večer nastal (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Stopař (studentský film)
1996 Sad (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Biker

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace