foto

Jaroslav Fuit

  • nar. 1975
    Litoměřice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jaroslav Fuit vystudoval v letech 2000–2004 režii na FAMU. Za svůj krátký školní film Bez-vlasy získal cenu za režii na Famufestu 2003 a cenu Silver Lion na Golden Lion Film Festival v Tchaj-peji. Věnuje se i režii televizních seriálů (Letiště, Comeback, Přešlapy), reklamních spotů a hudebních videoklipů. Jeho celovečerní debut Dvojka vychází z jeho školního snímku Světlu vstříc. Filmografie: Cizinci v čase (1996) – nedokončený celovečerní film; krátké filmy: Poplach (2001), Bezejmenní (2001), Bez-vlasy (2002), Světlu vstříc (2003).

Zdroj: MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Brutální žihadlo (E12)
Na falešnou notu (E11)
Bez hlavy (E10)
Krása na export (E09)
Skvělé vyhlídky (E04)
další epizody
2014 Marta a Věra (TV seriál)
2013 Terapie II. (TV seriál)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Terapie (TV seriál)
2009 Dvojka
Přešlapy (TV seriál)
2008 Comeback (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2003 Světlu vstříc (studentský film)
2002 Bez - Vlasy (studentský film)
2001 Bezejmenní (studentský film)
Poplach (studentský film)
1998 Cizinci v čase

TV pořady

2014 Kancelář Blaník (TV pořad)
2013 Křižovatky života (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 Xindl X - Štědrý večer nastal (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

2009 Dvojka
2002 Bez - Vlasy (studentský film)
2001 Bezejmenní (studentský film)
Poplach (studentský film)
1998 Cizinci v čase

Herecká filmografie

2000 Stopař (studentský film)
1996 Sad (studentský film)

Střihačská filmografie

2002 Biker

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace