Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení určitě mohlo být trošku lepší, protože u některých scének jsem se opravdu pobavil. Sice se pořád čeká na toho Gunthera, kterého hraje Arnold, který mimochodem předvádí hodně solidní komediální výkon. Junior nebo Rolničky byly k nepřežití. Po minulém filmu jsem začínal mít trošku strach jestli Arního ještě vůbec herectví baví a zda-li nesklouzne někam na úroveň Vílíše. Díky bohu se tak nestalo. Budu se těšit když dostane zase nějaký ten větší projekt. Herecky na to pořád ještě má. 50% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první zhruba půl hodinka a závěrečných cca 15 minut kdy se konečně objeví Arnold byla docela příjemná,dost za vlasy přitažená zábava,která dokázala udržet mojí pozornost bez větších problémů.Bohužel je tu ale střed filmu,kdy se děj nepříjemně rozmělňuje,roztahuje a "humor" na čas mizí.V tuhle chvíli je pak Gunther veliká nuda.Jakkoliv jsem měl tendenci po prvních 15 minutách dávat 4 hvězdy,nakonec je to jen velmi těsně nad průměrem...55% ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vím, že kvalitní filmařiny a vůbec kvalitního čehokoli tady moc nenajdeme, ale tenhle film je pro mě čistou, jednoduchou zábavou, kde se banda volů navzájem likviduje v překvapivě hodně veselých scénách. Je to neobvyklé, vtipné a rychle to uteče, takže za mě spokojenost, i když to byla hrozná blbost. 70% ()

Paldiny odpad!

všechny recenze uživatele

Najhoršia vec akú som s Arnoldom videl. Je tu všetko to, čo vo filmoch najviac nenávidím, tona scén, pri ktorých sa cítim trápne, ktoré neplynú z deja, v ktorom nie je zmienka po scenári. Čoho tu je hodne, tak na kilometre prekročených hraníc súdnosti, lacné triky, hromada nesympatických, do kamery sa prihovárajúcich, nehercov. Po deväťdesiat minútovom utrpení ma preto zaujímali už len dve veci. Prvá, ako sa k filmu dostal Švarcík a druhá ako sa k nemu dostala Robin Šerbatská. Prvá otázka zostáva nezodpovedaná, zakiaľ čo na tú druhú dáva odpoveď filmografia režiséra a predstaviteľa hlavnej role. Ten totiž v HIMYM stvárnil vedľajšiu postavu menom Gary Blauman, čo má za následok, že chuderku Robin poznal a akýmisi zázračnými metódami, plačom, alebo argumentom, že sa stretne s Terminátorom uprosil, aby sa jeho amatérskeho pseudo-dokumentárneho projektu zúčastnila. Bože, ale ako sa k tomu dostal Arnie, to mi hlava neberie. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu komu tímhle Arnold prospěl... sobě určitě ne. Taran Killam je nesympatický rádoby vtipný retard a v tomto případě stojí za kamerou, před ní a ještě napsal scénář. Tragedie. Chápu, že bylo cílem si utahovat z 007, viz kecy na konci titulků "Gunther se vrátí (pokud film vydělá)", proto je film debilní až na půdu pravděpodobně schválně, ale opravdu za to utrpení to nestojí. Prosím... ať nevydělá. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama