Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Čo môže byť debilnejšie ako pozerať film Uwa Bolla, síce v pôvodnom znení s titulkami,ale všetko to je ešte "okorenené" polským dabingom ktorý je monotóne nahovorený jedným chlapom???:) Úžasný zážitok to bol, to je fakt:) Film sám o sebe nepotrebuje komentár, skrátka ďalšia megastupidná "bollovina"... ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Dnes mám „Uweho chvilku“, takže začnu zkráceně od začátku. HotD je můj první „video kontakt“ s Bollovým fušováním do filmařiny, na který jsme narazil pomocí trailerů na DVD. A oproti mnoha zdejším uživatelům jsem se relativně i pobavil. Každý kdo tak nějak sleduje film, jež je založen čistě na video hře a věrně kopíruje její koncept a ke všemu se s Bollovým filmem nikdy před tím nesetkal (podobný názor jako Hitman_47) dělá možná předčasně brutální závěry nebo jen ze „setrvačnosti“ k Uweho pozdější tvorbě solí odpad za odpadem! Možná chyba, možná ne, ale pro mě jednoznačně „nejlepší“ Uweho film a snad jediný koukatelný!!! Slušné tempo, brutálně drsný soundtrack, který drží akční gore masakry vcelku pokupě, první hrátky a experimenty s kamerou a pěkné, leč neohrabané obsazení mě nutí vysolit 2 hvězdy. Což je pro Uweho až nad hlavu… ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po prvním zhlédnutí to byl jasný odpad, ale nikdy jsem neměl to srdce ten film smazat. A přiznám se že i po několikátém zhlédnutí se nepopsatelně úžasně bavím na Uweho účet. Ano, myslím že doba dozrála a "House of the Dead" pro mě zkultovněl a tím se povyšuje na 100% zážitek. Výčet všeho debilního tady stejně všichni popsali (i já v mém prvním komentáři) takže to nemá smysl psát znova. Ale prostě filmu s hláškama typu "Isla de Muerte." "To znamená, Ostrov smrti." Nejde nedat 5*. Jen škoda že Uwe jinak točí koncentrovanou nudu jako "Alone in the Dark" nebo "Blackwoods." ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se, že se podívám na všechny filmy toho kazimrda Bolla!! Takže to beru pěkně luxusně od počátku jeho plátnové kariéry...a jeho první film je tak špatný, až je místy opravdu zábavný:))!! Teď to myslim naprosto vážně, další jeho produkce, se kterou jsem se setkal, je špatná a brutálně odpadově nudná!! House of the dead je film totálně amatérský, bez špetky připravenosti...já nevim jestli to má smysl rozepisovat........asi ne...mrkněte na to a posuďte sami!! Jednou větou: První JEHO film, který jsem dokoukal, aniž bych pomyslel na sebevraždu!! ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

Peechovina jak mraky ;]] Bohuzel/Bohudik jsem gamesou, podle ktere to je nenakazen, ale myslim, ze dobry film poznam a tento to neni ani v nejmensim ;]]] Ale abych taky neco pochvalil - Jurgen si udelal na Uweho cas, a kdyz byl na scene dalo se na to kupodivu i divat - preci jen charisma nema kazdy, ze Damone? ;]] Taktez plavecke vykony zucastnenych nemrtvych by musel pochvalit i Thorpe, ale jinak hnus zpomalenych super zaberu a nudna radoby umelecka vyvrazdovacka a la Hard-Boiled - nuda k uzoufani. Doufam, ze se nedockame pokracovani, to by se na to musel snad prijit podivat i Fulci...... ;]]]] ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Nad tanečním pódiem na rave party je transparent s nápisem SEGA, což je vydavatelství hry House of the Dead. (Lorge)
  • Vo filme sa nachádza 32 záberov z pôvodnej videohry. (matt6)
  • Salish, meno postavy hranej Clintom Howardom, je taktiež názov indiánskeho kmeňa z oblasti pacifického severozápadu USA. (beso74)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno