Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jak to napsat neboli vyjádřit slušně. Už vím. BĚŽTE VŠICHNI S TOU NENÁVISTÍ K BOLLOVI DO PYČE !! Sesílám na vás na všechny (krom Tebe Lopatičko) mocnou kletbu za to, že tomuto tvůrci bezdůvodně ubližujete. Do týdne šlápnete na lego ! Tak a máte to, dobře Vám tak. Možná to není sqost a chvílema jsem se chytala za hlavu, co se to tam děje, ale je to taky docela krvavá bezduchá zábava pro retardovaný elementály jako jsem třeba já a proto mám nutkavou potřebu tento film hájit. Dokonce tak akutně, že mu hodím dvě pecky místo plánovaný jedný. To čumíte co, došly argumenty? Jinak prosím všechny co čtou tento komentář ať navštíví profil uživatele lopata555 . Ptáte se proč? To neprozradím je to děsně tajný tajemství. ()

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Při závěrečném "Bože, ta láska je kurva!" jsem nikoli poprvé propadl bezmeznému veselí. Tohle se totiž Uwemu povedlo. Z každého záběru je patrné ono woodovské "toho si nikdo nevšimne, lidi nekoukají na filmy kvůli detailům" i ten bezmezný zápal pro to, že dělám něco nového, neviděného. A skutečně. Tohle tu ještě k vidění nebylo. Zmršené stop timey, bullet timey a kdo ví ještě jaké timey, pekelně dementní scénář, neskutečně vybředlé prostřihy do počítačové hry. Kdyby mi někdo řekl, že se dá natočit film dementnější než střílečkový automat za pětku, asi bych nevěřil, ale Boll to dokázal. Dokázal by to i se zacloněnou kamerou, což je snad jediná věc, která mi ve filmu chybí. Ten kryt níže, Uwe, je toho moc vidět. Střih – geniální, klipové zkratky – esence prázdna, hudba – neskonale dobře padnoucí. Jediné, co mi kazí dojem, je kapitán Kirk z U-96. Jürgene, Jürgene, tys měl na dně Gibraltarského průplavu zůstat. Prostě Uwe Boll dokázal na plátno přenést to nejdebilnější, co nabízí počítačové hry, obvykle se válející v koších s cedulí výprodej. Láska je prostě kurva, marná sláva. A nesmrtelnost chtějí lidé proto, aby žili věčně. Svět je krásné místo. ()

Reklama

Mahalik odpad!

všechny recenze uživatele

"Potřebuju čůrat! - Tak si dojdi. - Jasně, ale já strašně potřebuju čůrat!..." Uwe se zase předved, ovšem tentokrát je to trapas na celé čáře. Už od začátku jsem věděl, že to bude špatný.. Scéna na lodi je vyloženě pitomá (poblitý svetřík a následné řečičky o krucifixu a Gandalfovi, jsou vyloženě mimo hyperprostor) a aby divák byl ještě více vyveden ze soustavy, přimotá se do děje neznámý "vládce moří" ve žlutém hacafraku a vysokýma holinama, aby dokázal, že se herec může ztrapnit v rekordně krátkém čase. Ovšem nejvíc perlí ta černoška ("Nechoď tam! Copak jsi nikdy neviděla Scooby-Doo??"). A je to vlastně jediná postava, které jsem nepřál smrt. Nakonec i ona odešla, ovšem asi nejtrapnějším způsobem (mechoví mužíci sucks!). Scénáristický talent Uweho Bolla byl vždycky v záporných hodnotách, ale když dojde na vyprávění o historii ostrova a o tom, jak nějaký dement (navíc vypadá jako Marlon Brando, což je plus) uškrtí vojáčka řemenem, nestačíte se divit, protože váš mozek už od samého sabotování přestává fungovat. Uwe ale neztrapnil svůj rodokmen jen tím scénářem, on ani při natáčení soubojů nepobral vkusu.. Prolínání se hry se skutečností je snad vrchol jeho inteligentního myšlení a bullet-time už je zase jiná kapitola. House of the Dead je možná sranda, jenže Uwe to myslel smrtelně vážně! Pochybuju, že doufal v to, že si budeme vyměňovat pleny od samého smíchu. Tohle není béčko. Boll zavedl novou abecedu určující kvalitní filmy. Tohle je "bollševismus". 1% a to jsem ještě milý..... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll se už za ta léta stal opravdovou „legendou“ mezi režiséry (bohužel ne však v dobrém slova smyslu) a především noční můrou po pařmeny her. Já jsem od něj viděl už dost filmů (většinou však jiného nežli hororového žánru – z něho jen Seed a Alone in the Dark), takže jsem se snažil jeho ostatním „hororovým předělávkám PC her“ vyhýbat co to jen šlo. I já jej kdysi označoval za největšího tragéda, ale jak se má sbírka hororů rozrůstala a já narážel na další a další režiséry (jak dobré, tak i ještě větší kokoty), musím se mu omluvit a jsem rád, že jsem tu petici na netu, co kdysi kolovala, aby už netočil filmy, nepodepsal. Pokud si totiž na jeho styl zvyknete a začnete srovnávat kupříkladu s těmi „patlaly“ od Asylum či Nu Image uznáte, že on přece jenom trošku talentu skutečně pobral. House of the Dead (hru) jsem nikdy nehrál, každopádně film jako celek za moc nestojí, ale zas na druhou stranu se u něj skutečně místy alespoň trošku pobavíte. Nebudu se tu bavit o obnažených holkách (to je k vidění už skoro všude), ale to propojení céčkových efektů, Matrixu, stupidních hlášek a hlavně hodně slušného hudebního doprovodu místy skutečně navodilo celkem příjemnou podívanou. Ano uznávám, že to žádná bomba není, ale já u toho neusínal, zasmál jsem se a s přivřením oka mi tu ani ty „rádoby“ zombie (co dělají salta, jsou ultra rychlé, používají zbraně, plivají kyselinu, atd…) moc nevadily. Bohužel je tu však taky kvantum tvůrčích chyb, které nelze přehlédnout, i proto tomu prostě nemůžu dát ani průměrné hodnocení. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Tenhle film buďto totálně odsoudíte nebo ho budete milovat! Jistě, jedná se o totální zhovadilost ala Uwe Boll, ale pár dobrých scén by se tu našlo: "To všechno jste vymyslel abyste získal nesmrtelnost. Proč?" "Abych žil věčně!" Nebo mě třeba rozesmál kapitánův pomocník se slušivou žlutou pláštěnkou nebo prostřihy přímo ze hry... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Salish, meno postavy hranej Clintom Howardom, je taktiež názov indiánskeho kmeňa z oblasti pacifického severozápadu USA. (beso74)
  • Film se natáčel ve Vancouveru v Britské Kolumbii v Kanadě. (rafix)
  • Snímek se umístil na 35. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama