Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bolesť očisťuje. Túto bandu masochistických kreténov však nezbaví ich úchylných nápadov. Celý čas som si dookola opakoval: "Pane Bože, to sú ale totálni americkí vypatlanci!" Napriek tomu som sa rehotal z plných pľúc - asi hlavne z úžasu, ako niekto môže byť taký debil. Vedie šňupanie wasabi a rezanie papierom. ()

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Keď som sa o Jackass dozvedel od kamaráta, tak som si pomysle, že to bude nejaká blbosť. Áno, je to blbosť, ale nesmierne zábavná. Na Jackass má každý iný názor. Ja sa prikloním na stranu tých, ktorým sa títo šialenci naprosto páčia. No čo vás tak môže zabaviť, ako keď niekto nabúra v plnej rýchlosti do múra? Od začiatku až do konca som sa stále smial, a ešte doteraz sa smejem na niektorých scénkach. Jackass musí dostať všetko alebo nič, takže ja mu dávam 5 hviezdičiek, a to zaslúžených... ()

Reklama

Turiec 

všechny recenze uživatele

Veľmi ťažko hodnotiteľný "film". Film v úvodzovkách preto, lebo ide skôr o sériu skečov, v ktorých tlupa masochistických adrenalínových magorov, ktorí by už mohli mať rozum, predvádza neuveriteľné kúsky. Svojim drsným až brutálnym, či fekálnym humorom sa snažia asi viac šokovať ako útočiť na bránice divákov. V epizódach možno nájsť veľkú zábavu (dôchodcovia), trápne uťahovanie si z druhých (v obchodoch) až po nechutnosti a vulgárnosti (nebudem popisovať). I keď na mnohom som sa schuti zasmial, scénky hraničiace so sebapoškodzovaním, brutálne pády a nechutnosti naozaj nemusím. Takže som aj "pretáčal". Ako celok je to veľmi ťažko hodnotiť. Určite by si film zaslúžil "odpad!", ale musím čestne priznať, že som sa aj bavil. Takže *. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kdo něco podobného nezkoušel, tak to asi úplně nedocení. A taky to nedocení banda nudných dementů z popředí hodnocení čsfd. Pro zbytek je to neopakovatelná záležitost, která tvůrcům z vložených 3 milionů dolarů vydělala 60 (myšleno pouze pro první díl). To je už kurva počin, zvlášť když se vezme náplň filmu. Já osobně jsem Jackass viděl snad desetkrát a pořád se směju jako poprvé. Antipoklad filmové tvorby. 100% ()

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevim,jestli to má vůbec cenu komentovat,neboť dívat se na Jackass to je opravdu zvláštní pocit.Ze začátku na nás hned vybafne masa postižených lidí,kteří nás "bohužel" provázejí potom po celou dobu.Přehlídka nejrůznějších zhovadilostí,je asi vtipná věc(dobře smál jsem u prostřihů z Japonska,neboť reakce Japonců byla zvláště příhodně vtipná),ale ne pro mě a to co se dělo potom,to už bylo opravdu moc.Mlácení se navzájem,strkání si do zadku prskavky,nechat si okusovat bradavky krokodýlem a ještě v lepším případě lízat vlastní moč to může napadnou opravdu jen Amíky.Sorry,ale tohle mi vážně nesedlo,třeba bude druhý díl méně nechutný a zasměju se častěji. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)
  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama