Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Tentokrát už opravdu průměrná komedie. Jackassáky mám rád, ale tenhle film se jim teda moc nepovedl, oproti dvojce. S dvojku netřeba srovnávat. Videa slabá, čekal jsem lepší kousky, možná nebezpečnější, ano teď si možná říkáte, že sám jsem udělal hovno, ale na ně si hubu otvírám, ne! Respektuji je a stejně to jsou frajeři. Ale film mě prostě nebavil. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Ne vše bylo tak vtipné jak mělo být, hlavně ten věčnej striptér, ale někdy se fakt zadařilo. Je třeba je ocenit za odvahu s jakou šli do sebedestruktivních kousků. Čtyři hvězdy dám ale hlavně za kreaci, kdy Knoxville v převleku za starce s naprosto všedním a poklidným výrazem degenerativní samozřejmosti, jde krást věci do krámku. Pánové to bylo neskutečně dobré. 70% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vec, ktorá pre mňa na veľmi dlhú dobu definovala jednu etapu môjho života. Netrvala dlho, ale užil som si bezstarostnosť ktorá s ňou súvisela. Vtedy som chodil domov, len preto, aby som si zas a znova pozrel Jackass a smial sa a nemyslel na nič, čo by len okrajovo pripomínalo dospelácku zodpovednosť. Po dlhom čase som si to kukol znova a je to stále rovnako zábavné. A som veľmi rád, že neviem posúdiť či kvalitou alebo určitou dávkou nostalgie, čo to vo mne prebúdza. ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

Rikejte si co chceste, ale me se to libilo... jo, sou to sice kraviny, ale vetsina je fakt prdel. Rad bych oslovil lidi, kery si myslej ze je to blbost, aby se zamysleli a uvedomili si, ze v denesni dobe nakejch debilnich reality show je tohle este docela kvalitni matros. ctyri hvezdicky zaslouzene.... ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

To sou volové (to by bylo eště v pořádku), to sou hovada (stále o.k), to sou hlupácí, kteří neznají míru a v naprosté většině scének překračují hranice trapnosti (k.o. pro Johnyho Knoxvilla). Čirých sekvencí plných bláznivé klukovské nerozvážnosti (Off Road Tattoo, Tropical Pole Vault) je bohužel příliš málo... PS - co následuje po Jackass? Dobrovolná sebevražda? Mučení? Snuff? ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)
  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama