Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Skupinka mladých amerických "výrostků" tentokrát ještě více přitvrdila.Dočkáte se asi té nejdrsnělší "legální zábavy" jaká kdy byla natočena.Uvidíte takové triky jako:Rána projektylem do břicha,autíčko v análním otvoru atd. Doporučuju vám dívat se na to ve skupině (třeba někde na pařbě),protože potom je to dvojnásobná zábava.89 nepřetržitých minut tohoto masakru je pro mě až příliž moc,těch 30 seriálových celkem stači,proto ta jedna hvězdička dolů. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No kurník, co to vlastně je, tohlecto? Film to neni, rodinný video to není, není to úchvatně vtipné a není to zcela normální. Pak co to tedy je? Banda amíků dělá blbiny, natáčí se, zvrací, natáčí to, směje se, zase to natáčí, obnažuje se, rve se, pořád to točí. Úvod vypadá celkem dobře, známá melodie, efektní sjezd v nákupním vozíku, exploze rozličného sajrajtu. Ovšem pak už je to jako na houpačce, chvilku vás to baví, chvilku nudí, chvilku šokuje, chvilku prudí. Třeba šňupání nějakého pálivého hnusu na bázi chilli omáčky a následné pozvracení si oběda, do toho bych nešel ani kdyby mi někdo před ksichtíkem mával zelenavými penízky z obrázkem pana Lincolna. A rozřezávání kůže mezi prsty papírem, to mě žaludek dělal v dutině břišní psí kusy. Zkrátka pět hvězdiček by dal vyznavač tohodle druhu alternativní zábavy, čtyři by dal nadšený fanoušek co se na to rád dívá, tři by dal někdo u koho převažuje dobrý dojem nad rozpaky a dvě dávám já, tedy za ty jenž si občas uznale pokývali hlavou, ale pak tou hlavou spíše nevěřícne kroutili. Zkrátka až na to někdy třeba kouknu podruhý, už tu můžou být ty hvězdičky tři a nebo taky jedna, ale prozatim zůstanu na dvojce. ()

Reklama

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

90 minut plných spíše nudných scének téhle šílené party. Borci jednoduše zkouší cokoliv je napadne, ale hned první scéna, kdy si Knoxville půjčí auto z půjčovny a odevzdá ho naprosto zdemolované vyšuměla do prázdna. Zasmál jsem se dvakrát – u ohňostroje a golfu. Vsadím se o cokoliv, že 90 % všech klipů bylo předtím vysíláno na MTV. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Možná, kdybych Jackass vyděl před 15 lety, tak k němu přistupoval s jiným nadhledem, ale asi jsem už moc starý na to, abych mohl ocenit partičku blbečků, co se vyžívá v nakopávání koulí a požívání vlastní moči. K dobru dávám jen scénu na krokodýlí farmě. To mě na tváři utkvěl aspoň malý úsměv. Jinak sérii ještě neodsuzuju a pokusím se shlédnout i pokračování, protože jinak mám Johnyho Knoxvilla jako herce rád. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak stejně jako u MTV sérií, i tohle je stejná zhovadilost, i když někdy sranda a kaskadérskej um. Kdysi jsem to už viděl, takže dnes mě nemělo co překvapit, ale tentokrát jsem to viděl s českym dabingem (v podstatě uplně zbytečnym dabingem) a bylo to něco tak strašnyho, že to uplně zabilo ten správnej jackass zážitek... Pochvala je za úvodní znělku s mega nákupním vozejkem, to bylo vlastně to nejpovedenější z celyho "filmu". A jako obvykle - hovna, blitky a debila Bama Margeru nebrat. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)
  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama