Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úkol číslo jedna zní: dohonit mateřskou loď. A teď k tomu bude mít Kosmík ideální šanci. Musí ovšem proletět pásem meteorů, což samo o sobě není prosto nebezpečí. Nikdo z našich hrdinů ovšem ještě netuší, že daleko větší nebezpečí na ně číhá na hřbitově kosmických lodí, na nějž je tato cesta zavede. Co způsobilo jejich zkázu a smrt všech členů jejich posádek? Odpověď je jako vždy prostá: geneticky zmutovaná forma života, která na sebe dokáže brát jakoukoli podobu, dokáže člověka vylákat z bezpečí jeho lodi a venku z něj vysát krev a mozek. (Podobnost s Homérovými Sirénami není pochopitelně vůbec náhodná.) Dokážou těmto svodům odolat hoši z Trpaslíka? (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Spal jste 200 let." "200 let?" "Cloumal jsem s vámi už na jaře, ale vy jste trval na dalších třech měsících." ___________ Naprosto bezchybný úvod do 6. série, která nabízí jednu z nejoriginálnějších zápletek v dějinách sitcomu, potažmo britcomu. Scéna v níž se Lister líbá s psirénou je tak nechutně odporná, až je naprosto dokonalá. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psirény možná nepatří k těm nejlepším dílům Trpajzlíka, přesto dávám vysokých 82%, tak je tento seriál dobrý. Takže pokud někdy zavedou legální eutanázii, až je to při extázi s psirénou... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kde mají oba Listerové (Craig Charles) zahrát na kytaru, hrál ve skutečnosti na kytaru Phil Manzanera z art rockové kapely Roxy Music. Craig Charles měl ruce za zády a kamera tak zabírala ruce profesionálního muzikanta, jenž seděl za ním. (Alfréda)

Reklama

Reklama