Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 8 (1999) (série)


Televize Kryton (S08E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Krytie TV

Obsahy(1)

Sedět v lochu není žádná legrace ani na matičce Zemi, natož na kosmické lodi. Tu i tam jsou vězňové vděčni za každé rozptýlení, za každé vytržení z ubíjejícího stereotypu vězeňského života. Není tedy divu, že všichni do jednoho tak nadšeně přivítají fungl novou televizní stanici, která se zčista jasna na palubě Červeného trpaslíka objevila. Její programy totiž nejsou jen tak ledajaké a Kryton se ani nemusí moc namáhat, aby zvýšil sledovanost svého kanálu... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kryťák je žena! Koho by napadlo, jaká výborná pikantní dobrodružství tímto mohou vzniknout? Ale opatrně - Lister si podal odvolání a pokud mu vyjde, bude se týkat i všech jeho spoluviníků... (87%) ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z učebnice pro scénáristy, jak postavit konverzaci v sitcomu. Takto, přátelé! Skvělý díl. "KRYTON: Už asi víte to o slečně Kochanské. LISTER: (Smutně) Co jako? KRYTON: Vy to nevíte? LISTER: A co nevim? KRYTON: No tu novinu. LISTER: (Už rozladěně) A jakou? KRYTON: Vy jste tu novinu neslyšel? LISTER: A jakou novinu?? KRYTON: Nikdo Vám to neřekl? LISTER: Co mi měl říct? KRYTON: To o slečně Kochanské. LISTER: (Už křičí) Co o slečně Kochanské? KRYTON: To o ní a jejím bývalém klukovi Timovi. LISTER: Co o ní a jejím bývalym klukovi Timovi? KRYTON: (Taktéž už křičí) Nechápu, že to nevíte! LISTER: A co mám vědět?? KRYTON: Nikdo Vám nic neřek`? LISTER: Co mi měl říct!? KRYTON: Je možné, že tu stojíte v blahé nevědomosti o slečně Kochanské a jejím bývalém chlapci Timovi? LISTER: Co nevím o slečně Kochanský a jejím bejvalym chlapci Timovi!? KRYTON: To snad není pravda! LISTER: Co snad není pravda!? KRYTON: Trápí mě, že nikdo neměl odvahu Vám říct tu hroznou, příšernou, děsivou a přímo úděsně odpornou novinu! Já ani nejsem schopen slova. LISTER chytne KRYTONA za zátylek, aby hleděl dolů za zábradlí. LISTER: Krytone, až dolů to je tak sto metrů. Takže mi tu novinu vyklop. KRYTON: No, začala s Timem zase chodit. Dneska večer jdou do důstojnického klubu. Má vycházku pod podmínkou, že bude do deseti doma. LISTER: (Podlomeně) Á, to všechno kvůli těm sprchám, co? KRYTON: Dobře víte, jaký ten Tim je. Neskutečně hezký, vyzařuje šarm, skvělý milenec. A Vy jste jen… Vy. (Zakňučí) To je tak nefér! Musí Vám být hrozně. LISTER: (Naprosto zdrceně) No, teď teda jo. Hergot. KRYTON: Nesete to velmi statečně. Obdivuji Vás. LISTER: Ale vůbec ne. Jsem z toho hotovej. KRYTON: Ale já vím. To byl jen pokus o vtip. Hohohó." ()

Zajímavosti (2)

  • Když si Arnold Rimmer (Chris Barrie) čte poštu, říká, že vyhrál v loterii a výhru si může vyzvednout na adrese Argyle Street 24. Jedná se o skutečnou adresu ve městě Liverpool (24 Argyle St). (Wade)

Reklama

Reklama