Reklama

Reklama

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Při vyšetření prostaty není nezbytné, aby Vám někdo strkal prst do konečníku. Pokud ovšem nehledá mimozemský implantát." Nemusí? Tak to pozor. To se půjdu svého lékaře zeptat, jak to bylo s tou prostatou a co to tam vlastně hledal. Jinak je tahle silvestrovská teorie naprosto nesmyslná, protože mě mimozemšťani unesli v úterý 12. 4. 1988 dopoledne, ale soudruh profesor mi to jako omluvu mé nepřítomnosti na hodině neuznal. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nezachránil ani ufolog Pavlásek. Tohle byla ukázka toho, když si scénárista ubalí příliš velký joint. Nevtipná sračka o hledání mimozemského implantátu během vyšetření prostaty. [10 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neodhodlal jsem se sice k odpadu!, ale ta jedna hvězdička má za sebou pořádné mínus. Tento příběh mě vůbec nebavil a k tomu, abych se zasmál, mi opravdu angažování Lukáše Pavláska nestačí. Scénáristé asi někam spěchali, protože příběh vypadal, jako by ho dávali dohromady těsně před uzávěrkou. Jalové a nudné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel musím souhlasit, že jde o nejslabší díl druhé série, který mě ani moc nepobavil a ani nezaujal. Na UFO nevěřím, můj pes píchá plyšáky pořád (a to je to fenka), prstem si v prdeli taky nenechám jezdit, no takže mi zbývají jen ty „opice“ po pořádné kalbě. Co už, tak snad se zase zasměju někdy příště. ()

Zajímavosti (1)

  • Původně měl být tento díl odvysílán 28. prosince 2017, ale byl kvůli tématu odvysílán až v neděli 31. prosince 2017. [Zdroj: Wikipedia.cz] (asdfasdf)

Reklama

Reklama