Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tulák Bill Dancer přijíždí do Chicaga s devítiletou holčičkou, které říká Kudrnatá Sue. Poté co jsou vyhozeni z nóbl restaurace, přesvědčí Bill dívenku, aby ho praštila klackem, a pak předstírá, že ho srazilo auto, které řídila úspěšná mladá advokátka Grey Ellisonová. Vystrašená žena, která pracuje na rozvodu vlivného politika Arnolda, je vezme na jídlo do blízkého podniku. Podivná dvojice jí nejde z hlavy, a když Billa další den opravdu srazí, odveze oba do svého přepychového bytu. V noci se pohádá s milencem Walterem a později také s Billem, když zjistí, že dívka neumí číst. Vyjde najevo, že Bill není dívčin otec. Žil s její matkou, a když zemřela, začal se o Sue starat. Právnička se s dívkou sbližuje a tráví hezké chvíle také s Billem, který si našel práci na stavbě. Po příjemném večeru, který si nenechají pokazit ani urážkami samolibého Waltera, se Grey a Bill poprvé políbí. Walter však zavolá úřadům, po jejichž zásahu skončí Bill ve vězení a Sue v dětském domově. Grey dosáhne propuštění Billa na kauci a od politika Arnolda získá výměnou za kompromitující materiály slib, že Sue bude svěřena do její péče. Dívenka Grey prozradí, že Bill teď asi odejde, protože jen chtěl, aby o ni bylo postaráno. Obě spěchají domů, kde na ně čeká dopis od Billa. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

motyka52 

všechny recenze uživatele

Tři s odřenýma ušima. Teď v předvánočním čase se to jako rodinný materiál snést dá. Příběhově je to taková verze na Pretty Woman s přimixovaným dítětem, které má být roztomilé, ale popravdě je časem dost otravné. Motivace a chování postav samozřejmě nedávají smysl, ale to by nebyl ten největší problém. Největší problém je, že jsem se za celých 100 minut opravdu ze srdce zasmál jednou. U komedie bych čekal trochu jinou bilanci. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, kučeravá Sue nie je ani zďaleka tak rozkošná, ako by mala podľa scenára pravdepodobne byť, a to ešte nie je to najhoršie. Presladený scenár, komediálne scény, ktoré nerozosmejú, dramatické momenty, ktoré nudia a romantická láska, z ktorej začnete vracať cukrovú vatu ... Nie, jednoducho to nie je film, ktorý by som sa odvážila nazvať rodinným ... To si radšej zahrať Monopoly ()

Reklama

Jufonka 

všechny recenze uživatele

70% - Proč všichni dáváte tak nízká hodnocení? Je pravda, že jsem film pěkně dlouho neviděla, ale pamatuju si, že jsem ho jako dítě měla strašně ráda, a dívala jsem se na něj pokaždé když šel, což znamenalo, že jsem ho znala skoro nazpaměť. Takže nezastírám, že kdybych ho neviděla tehdy, ale až teď, tak bych asi dala podobné hodnocení jako vy. Jenže já jsem ho viděla právě v tom věku, pro jaký je film určen - v dětsví. A tam svůj účel splnil - milovala jsem ho. Tak proto tohle hodnocení :-) ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Otravný a jednoznačně nejhorší film Johna Hughese. Naprosto ale nesouhlasím s tvrzením uživatele "trona", že 90. léta znamenala pro Johna Hughese cituje "smutný pád". Tento uživatel se asi nekoukal na boxoffice, protože ač mám jeho filmy z 80. let nesmírně rád, pravda je taková, že finančně úspěšnější pro něj byla jednoznačně léta devadesátá. Jen pro připomínku: Sám doma, Sám doma 2, Beethoven, Dennis - postrach okolí, 101 dalmatinů, Flubber = finanční hity. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak je to celkem dobrý rodinný film, který je asi především určen pro děti. V dětství jsem ho měl dost v oblibě. Nenáročný příběh, dobré vtipné a nostalgické scény. Velká pecka to není, ale vysoký nadprůměr ano. Škoda, že neměl těhle prvků film více a nebyl tak laciný. Hodně toho chybí abych tu čtvrou hvězdu dal. Ale nevadí, přesto je to tak na solidních 69% = *** ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Ďalšími dvoma známymi hercami, ktorí sa mali objaviť vo filme, boli aj Alec Baldwin a Kevin Spacey. Prvý menovaný mal stvárniť rolu Billa Dancera a druhý bol pôvodne obsadený ako Walker McCormick. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama