foto

John Getz

  • nar. 15.10.1946 (70 let)
    Davenport, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jisté ženy
2015 Dokonalý muž
Trumbo
2013 Desperate Acts of Magic
jOBS
2011 Elevator
2010 The Social Network
2008 Line in the Sand, A
2007 Hard Four
Zodiac
2005 Living 'til the End
Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2003 Anorexie (TV film)
2001 Zenon: Návrat na Zemi (TV film)
2000 Hra o výkupné
1998 Some Girl
1997 Painted Hero
1996 Friend's Betrayal, A (TV film)
Měsíc nad pouští
Noční šichta (TV film)
1995 Awake to Danger (TV film)
1994 Hra bez pravidel
Playmaker
Untamed Love (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 Truimf nad neštěstím: Příběh hurikánu Andrew (TV film)
Válečná kořist
1992 In My Daughter's Name (TV film)
Majority Rule (TV film)
1991 Kudrnatá holka
Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
1990 Muži při práci
1989 Moucha II
Narozen 4. července
1988 Police Story: Burnout (TV film)
1986 Moucha
1985 I Want to Go Home (TV film)
MacGruder and Loud (TV film)
1984 Concrete Beat (TV film)
Zbytečná krutost
Zloděj citů
1982 Muggable Mary, Street Cop (TV film)
Not in Front of the Children (TV film)
1981 Kent State (TV film)
Rivkin: Bounty Hunter (TV film)
Tattoo
1978 Woman Called Moses, A (TV film)
1974 Killer Bees (TV film)

TV seriály

2017 Bosch (TV seriál)
The Smog Cutter (S03E01)
Timeless (TV seriál)
The Red Scare (S01E16)
Public Enemy No. 1 (S01E15)
The Lost Generation (S01E14)
2016 Aquarius (TV seriál)
Sexy Sadie (S02E09)
Why Don't We Do It in the Road (S02E03)
Happiness is a Warm Gun (S02E02)
Timeless (TV seriál)
Stranded (S01E07)
The Watergate Tape (S01E06)
Party at Castle Varlar (S01E04)
Transparent (TV seriál)
Off the Grid (S03E09)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
New Normal (S05E10)
Separation Anxiety (S05E01)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Room 147 (S06E16)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
The 214s (S01E08)
Adventure (S01E05)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dlouho na spadnutí (S04E12)
Vražedná práva (TV seriál)
Smile, or Go to Jail (S01E03)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Dirty Little Secrets (S01E02)
2010 Nikita (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Zázraky (S03E20)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nová dívka (S02E05)
Útěk z vězení (TV seriál)
Florida (S04E16)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
1998 Maggie (TV seriál)
1987 Mariah (TV seriál)
1985 MacGruder and Loud (TV seriál)
1984 Suzanne Pleshette Is Maggie Briggs (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 Loose Change (TV seriál)
1977 Rafferty (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2007 Nanking
2005 Fear of the Flesh: The Making of 'The Fly'

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace