Reklama

Reklama

Dítě z Osirisu

  • Austrálie The Osiris Child: Science Fiction Volume One (více)
Trailer 2

VOD (1)

Je doba meziplanetární kolonizace. Hamižná korporace experimentující na lidech se chystá zničit nově založená města, která obývají rodiny jejích zaměstnanců. Bývalý vojenský pilot Kane a zdravotní sestra Sy se setkávají na planetě odsouzené k zániku necelých 24 hodin před katastrofou. Oba znají děsivá tajemství Exoru a jsou si vědomi nebezpečí, ale rychlý útěk není řešením. Nejprve se musí dostat do hlavního města Osiris, kde žije Indi, Kaneova dcera. Začíná dramatický boj s časem a lidskou povahou. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (26)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem čekal, že tohle bude něco skutečně špatného, ale jak se ukázalo, vůbec to nebylo tak zlé, jak by si jeden myslel. Jsou zde dobré prvky sci-fi, je zde i nějaké to vztahové drama, v tomto případě mezi otcem a dcerou, které je sice provařené, ale fajn, dá se to kousnout, a pak je zde i triková stránka, která mile překvapí. ()

HighInTheSky 

všechny recenze uživatele

Solidní tři hvězdy. Nic jsem od toho nečekal a kupodivu je to po dlouhý době film, který jsem nemusel protrpět do konce. Dokonce bych tento film snesl klidně i o 30min delší, což se mi nestalo ještě dýl. Bohužel je ale vidět, že se vše točí horkou jehlou a tak nejde nepřehlédnout scény, které by zasloužily víc péče a scény, které by zasloužily vymazat. Kostýmy a kulisy/CGI mě příjemně překvapily. Znovu si to nepustim, ale času sledování nelituji a to je v současný době fakt zázrak, protože kvalita filmů za poslední 15 let těžce upadla. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková spíš televizní scifárna, ve které nejde o nic menšího, než o záchranu malé holčičky z planety, kterou okupují žabosauři. Klišé tady ale není tou největší potíží. Tou je styl vyprávění, který motá dohromady různé linky i časové roviny. Je sice hezké, že si to na závěr všechno správně sedne, ale mezitím to člověka dokáže leckdy znechutit. To samé platí i pro cca půlku stopáže. Jinak co se triků týče, tak to celkem ušlo, poslední akční dejme tomu půlhodinka měla něco do sebe a kupodivu mě nijak nevadil ani Lutz v titulní roli. Závěr pobavil. Cekově nijak urážející průměr. 50% ()

Pompeius 

všechny recenze uživatele

Sympatický mix Vetřelce, Šíleného Maxe a Priscilly, královny pouště. :) Scénář nijak objevný, sci-fi je to vlastně jen proto, že režiséra/scénáristu baví, kulisy by mohly být jakékoliv. Ale režisér umí vyprávět, udrží divákovu pozornost, bylo by fajn vidět, jak naloží s větším rozpočtem a košatějším příběhem. Třeba v Science Fiction Vol. 2. Spravedlivé hodnocení 3*, za snahu a s ohledem na nesmyslně shazující jiná hodnocení přidávám 4. vyvažovací. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Priemerný sci-fi thriller s príbehom kde sa striedajú lepšie momenty so slabšími, miestami vizuálne pekné inokedy amatérske. Celkový dojem by bol lepší ak by autori paralelne rozvíjali jednotlivé sekvencie a neskákali by z jednej na druhú. Posledná tretina snímku je síce slušne akčná, lenže samotný príbeh už nebaví a neteší. ()

Galerie (164)

Reklama

Reklama