Reklama

Reklama

V centre Madridu vypukne panika po tom, čo rušnou ulicou zahrmí výstrel a mŕtve telo neznámeho chlapíka sa zrúti na chladnú dlažbu. V okamihu sa ulice vyprázdnia a centrom zavládne hrobové ticho. Niekoľko vzájomne neznámych ľudí sa práve v tejto chvíli ocitne v bare, kde ostanú izolovaní od vonkajšieho sveta. Miestny umývač okien sa pokúsi dostať von k mŕtvemu chlapovi, ale končí s prestrelenou hlavou. Kým' sa zvyšných osem uväznených civilistov snaží márne zistiť, aký bude ich další osud v tejto hrôzu naháňajúcej situácii, všimne si niekto, že obe mŕtve telá zrazu záhadne zmizli a s nimi i stopy po krvi. Nik nevie, čo sa stalo. Ide o teroristický útok alebo tajný experiment vlády? (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Poměrně vydařená psychologická studie, kterak se začnou lidé různých sociálních vrstev chovat v patové a vyhrocené situaci, navíc je člověk v permanentním napětí, jaký pravý důvod se vlastně skrývá v tajuplném zmizení obou mrtvol před barem a bleskového vylidnění celé přilehlé oblasti. Sedělo mi i to, že se vlastně zpočátku jedná spíše o černo-černou komedii, která postupem času nabývá na důležitosti a panika zúčastněných roste každou minutou...jak už to tak bývá, Španělé zase nezklamali................. moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Hodně ulítlá a vizuálně parádně natočená černočerná komedie. Popisek "thriller" je zcela mimo. Přesně ten typ filmů, který by se dal zmáknout i bez titulků a vše by se dalo pochopit. Španělé zase svérázně zabodovali a i když se hned zpočátku ukázalo, že se ani vteřina filmu nedá brát vážně, bylo to hezké zrcadlo dnešní sobecké doby. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Do madridského baru za mnou přišly paranoia a podezíravost, úzkým kanálovým otvorem se protáhl černý humor a aby toho nebylo málo, Blanička Suárez se svlékla do spodního prádla a polila rostlinným olejem, nicméně i přes tyto benefity to na nějakou další návštěvu nevidím. Musely by se nalévat podstatně originálnější cloumáky, hosté by museli být na úrovní toho somráka s biblickými citacemi a permanentkou do fitka a hlavně, když z podniku vylezu, neměl bych mít pocit, že jsem v něm vůbec nebyl.. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* už jsem viděl pár bizarních filmů tohoto španělského režiséra, tak jsem byl zvědavý, co připraví v tomto. Jak je v poslední době zvykem, tak mě opět zklamalo zdejší zařazení mezi komedie (na prvním místě), protože i když se tam objeví pár absurdních a černohumorných narážek, tak bych ji tak rozhodně nebral a kvůli tomu budu kritičtější, protože jsem se těšil hlavně na komedii. Určitě je to thriller a zajímavá psychologická studie různých lidí v uzavřeném prostoru, když jsou pod tlakem. Takových filmů je však dost a dost a tento mi nepřišel vlastně nijak extra výjimečný. Ale je fakt, že má dobrý námět silnou atmosféru, dobře budované napětí i herecké obsazení. Takže těm, co mají tyto ingredience rádi a k tomu španělský ukecaný temperament, tak se jim film bude líbit ... stejně jako většině z mých spřízněných duší, kteří mu dali 4 hvězdy. Tak snad jsem své pocity dobře popsal a případný divák bude při výběru líp připravený než já. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Španielský žánrový mix nakrútený tak pôsobivo ako to vedia len oni. 1 uzavretý bar, bežné postavy dané do situácie kedy ide o život a naplno sa prejaví ich charakter, atmosféra paranoje, strachu, neistoty, trocha konšpirácie, trocha humoru, trocha krvi. A celé to funguje bez väčších ťažkostí, diváka vťahuje do deja a v pomerne slušnom tempe až do zaujímavého konca nepustí. Symatická Blanca Suarez bola už len bonusom. 75% a 4*, do tohto Baru sa ešte určite niekedy vrátim. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama